mojekonto-0 27.07.08, 08:50 mój odstaje ode mnie jak but z lewej nogi. 0 porozumienia 0 sexu 0 uczucia może wiecie po co potrzebny jest mąż? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emka222 Re: Po co potrzebny jest mąż? 27.07.08, 09:01 a w sumie, to dlaczego wyszłaś za niego??? Odpowiedz Link Zgłoś
mojekonto-0 Re: Po co potrzebny jest mąż? 27.07.08, 10:33 sama sie nad tym głęboko zastanawiam i chyba bedzie ROZWÓD tylko mamy 2 dzieci 3,5 i 13 miesiecy, niepracuje i naczytałam sie troche o rozdzielonych dzieciach (podział przez sąd ) i nadal sie zastanwiam a każdy jego przyjazd to koszmar (na stałe jest w wawie ) awantury od progu o wszystko a jego stała gatka :"jak ci nie pasuje to wyjde" ja:"to idz" a on dalej siedzi paranoja co ja w nim kiedyś widziałam? pojawił sie jak bardzo kogoś potrzebowałam po nieudanym zwjązku trawjącym kilka lat, potem jedno dziecko drugie i coraz bardziej od siebie odstajemy razi mnie w nim wszystko sposób bycia, odzywki , brak polotu na życie , brak chęci osiągnięcia czego kolwiek (dla mnie to wegetacja) PRZYJEDZIE RAZ NA X CZASU TO SIEDZI NIE POBAWI SIE Z DZIEĆMI no na podwórko weźmie ale to tyle ręce w kieszeń i udawanie że sie nimi zajmuje bo- on je widzi - i śmie powiedzieć ŻE JA UDAJE ŻE SIE NIMI ZAJMUJE PODSUMOWANIE KOSZMAR I JEDNA WIELKA POMYŁKA Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Po co potrzebny jest mąż? 29.07.08, 11:05 nie przejmuj sie, wiekszosc ludzi robi ten blad :) mi sie jakims cudem udalo tego uniknac, ale to tez przypadek... nikt nie jest taki madry, zeby wiedziec wczesniej... Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Po co potrzebny jest mąż? 04.08.08, 13:07 mahadeva napisała: > nikt nie jest taki > madry, zeby wiedziec wczesniej... Zabawny tekst. Jak podejmujesz decyzje, rzucasz monetą? A. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia.9 Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 12:52 Pierwsza podstawowa rzecz to taka ,że wina ZAWSZE leży pośrodku . Druga rzecz nie wolno się zasłaniać dobrem dzieci ,że jeśli będziecie razem to dla nich będzie to dobrze - mit . Nie wolno tylko zpominać o dużej dawce MIŁOŚCI dla nich od WAS i utwierdzanie ,że są dla was najważniejsze pomimo ,że nie mieszkacie np.razem. Pomyłki się zdarzają NAM i nie ma co się o to obwiniać , trzeba porozmawiać szczerze ze sobą ,o wszystkim co boli i nie , o planach na przyszłość ,swoich marzeniach - jeśli zobaczycie ,że są one rozbieżne nie ma co być razem . Spokojnie bez emocji ,egzekwować co chcemy i do przodu . Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 13:26 Marysiu, dlaczego uważasz, że wina zawsze leży pośrodku? Odpowiedz Link Zgłoś
zabers Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 19:48 Bo tak jest. Nawet, jeśli jedna osoba jest paskudna, a druga anielsko dobra (hipotetycznie), to jej wina polega choćby na tym, że pozwala na takie zachowania. Legitymizując "paskudność" stajemy się współwinnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Po co potrzebny jest mąż? 01.08.08, 09:05 Załóżmy, że obie osoby są anielsko dobre dla siebie, do momentu kiedy jedna z nich na firmowej imprezie za bardzo się upije i zdradzi partnera? Albo taka sytuacja: wydaje się, że obie osoby są dla siebie anielsko dobre aż tu nagle okazuje się, że jedna z nich od dwóch lat uprawia pozamałżeńskie stosunki seksualne z przygodnymi partnerami. ? Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Po co potrzebny jest mąż? 02.08.08, 09:16 bri napisała: > Albo taka sytuacja: wydaje się, że obie osoby są dla siebie anielsko > dobre aż tu nagle okazuje się, że jedna z nich od dwóch lat uprawia > pozamałżeńskie stosunki seksualne z przygodnymi partnerami. > Albo zwyczajnie: jedna jedzie gdzieś daleko do pracy, a w tym czasie ta druga zaiwania w domu przy zupkach i kupkach - ich drogi rozbiegają się w tempie kosmicznym.Jedna np widzi jakąs postarzałą zaniedbaną babę która w dodatku czegoś od niej chce (np moja bratowa wychowująca bliźnięta wyglądała o jakieś 20 lat starzej niż wtedy gdy już miały one tak po 10-12 lat), a druga - nieczułego trutnia. Odpowiedz Link Zgłoś
lelabo Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 14:39 Bardzo, ale to bardzo współczuję Twojemu mężowi. Z powyższego jawisz się jako rozkapryszona pannica z ogromnymi oczekiwaniami, ale tak sama z siebie to zaoferować chyba specjalnie nie masz czego. On nie ma polotu, nie ma chęci nic osiągnąć, a Ty? Czym Ty możesz się pochwalić? Co takiego Ty robisz, że Twoje życie nie jest wegetacją? Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 15:34 Hym, no cóż. Twój drugi nieudany związek. Może trzeba porady. Są takie poradnie dla małżeństw. Jeżeli to nie pomoże, pewnie będziesz mogła łatwiej podjąć decyzję. Jeżeli pomoże, to jesteś "w domu". życzę tego drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tk_s Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 22:32 taki mąż służy dwóm rzeczom: 1. do zdradzania 2. do rozwodu Odnośnie rozwodu polecam forum "Rozwód... i co dalej?" -------------------------------------------------------- Wszyscy jesteśmy trochę odchyleni. Bać się należy tych normalnych... (Jack Carter) -------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
jacek226315 Re: Po co potrzebny jest mąż? 01.08.08, 08:05 tk_s napisala: >taki maz sluzy dwom rzeczom >1.do zdradzania >2.do rozwodu Takes two to dance Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Po co potrzebny jest mąż? 01.08.08, 01:05 Kiedy nie jest się samodzielną finansową, to sprawa przybiera właśnie taki wymiar. Nigdy nie wiadomo, jak potoczy się życie i dlatego zawsze lepiej na siebie zarabiać, żeby w takiej sytuacji nie być zdaną na łaskę i niełaskę męża. Odpowiedz Link Zgłoś
daveraux Re: Po co potrzebny jest mąż? 01.08.08, 11:54 Mogę na 99% stwierdzić że ma kogoś w wawie, a przyjeżdza nie do ciebie a do dzieci. Jeśli się nie mylę to nie ma jaj żeby ci o tym powiedzieć i rozstać się jak normalni ludzie. Zastanów się na jego siedzeniem, on myślami jest gdzieś daleko (inna kobieta). Jeśli naprawdę chcesz się rozwieść to znajdź pracę. daveraux PS: jest szansa że się mylę (1%) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Po co potrzebny jest mąż? 01.08.08, 14:44 A ja myślę, że ona ma kogoś na miejscu, i dlatego tak jej przeszkadza kiedy mąż przyjeżdża do domu :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Po co potrzebny jest mąż? 02.08.08, 09:18 pavvka napisał: > A ja myślę, że ona ma kogoś na miejscu, i dlatego tak jej > przeszkadza kiedy mąż przyjeżdża do domu :-P Nie uskarżałaby się na brak seksu, Pavvciu. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Po co potrzebny jest mąż? 04.08.08, 09:50 kocia_noga napisała: > Nie uskarżałaby się na brak seksu, Pavvciu. Ona się nie uskarża na brak seksu w ogóle, tylko mówi, że nie uprawia seksu z mężem. O! Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Po co potrzebny jest mąż? 29.07.08, 11:21 mojekonto, gdyby wyszla za mnie, moglaby napisac: > > mój przystaje do idealnie : > 100 % porozumienia > 100 % sexu > 100 % uczucia > Teraz już wiecie po co potrzebny jest mąż !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Po co potrzebny jest mąż? 29.07.08, 11:34 To może się zamienicie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xsl Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 10:34 Twój mąż potrzebny jest po to by jego kochanka mogła mieć kochanka (którego żona nie rozumie itd.)... Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Oczywiście nie ma w tym twojej winy. 31.07.08, 10:49 A po co potrzebna jest żona ? Bo do seksu jest potrzeba na początku, potem się bierze kochankę dzięki której życie jest piękne. Może twój mąż zobaczył w tobie żonę i wszystkiego mu się odechciało Odpowiedz Link Zgłoś
monik-a1982 Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 10:58 mam tak samo!Wraca na weekend, pretensje o byle co, 0 troski 0 dobrego słowa 0 sexu 0 rozmowy 0 uczucia ostatnio tak sie zastanawiałam nad tym i doszłam do wniosku ze jak go nie ma w domu to mam nawet lepiej bo nie zbieram po mieszkaniu brudnych skarpetek i nie wysłuchuje pretensji. I niech mi ktos powie ze faceta da sie przejrzec przed slubem!BZDURA, gdyby tak bylo nie byloby małżeństw prawie wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Po co potrzebny jest mąż? 01.08.08, 01:17 monik-a1982 napisała: > mam tak samo!Wraca na weekend, pretensje o byle co, > 0 troski > 0 dobrego słowa > 0 sexu > 0 rozmowy > 0 uczucia > ostatnio tak sie zastanawiałam nad tym i doszłam do wniosku ze jak go nie ma w > domu to mam nawet lepiej bo nie zbieram po mieszkaniu brudnych skarpetek i nie > wysłuchuje pretensji. > I niech mi ktos powie ze faceta da sie przejrzec przed slubem! BZDURA, gdyby tak > bylo nie byloby małżeństw prawie wcale. Mylisz się, bo generalizujesz. Mieszkając z kimś przez kilkanaście miesięcy, jesteś w stanie poznać oczekiwania i nawyki drugiej strony. Macie wówczas czas na dotarcie, a jak nie wyjdzie, zawsze można się rozstać. Mieszkałam ze swoim mężem przez pewien czas, nauczyliśmy się kompromisu i to procentuje. Po ślubie nie zaobserwowałam, aby się zmienił. Odpowiedz Link Zgłoś
ziolkson Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 11:42 wydaje mi sie ze dzieci czuja ze nie ma miedzy wami milosci i nie zyskuja tak wiele badac w takiej rodzinie. ty jestes nieszczesliwa. chyba warto cos zmienic Odpowiedz Link Zgłoś
sls333 To Twoje życie, dorośnij... 31.07.08, 12:00 i zacznij w końcu podejmować dorosłe decyzje. Szukasz na publicznym forum alibi dla decyzji, do której dojrzewasz? Obcy ludzie, nie znający wcale prawdy, a tylko jedną stronę - i to zapewne nie pełną - mają udzielać Ci takich ważnych życiowych rad jak podjęcie decyzji o rozwodzie? Chcesz się rozwieść to się rozwiedź, nie chcesz to się nie rozwódź, co byś nie zrobiła, poniesiesz konsekwencje swoich decyzji. I naucz się w końcu te konsekwencję ponosić. To się nazywa dorosłość. A swoją drogą, zastanowiłaś się, co takiego jest w Tobie, i dlaczego tak słabo starasz się zmienić, że jest między wami: > 0 porozumienia > 0 sexu > 0 uczucia bo o ile wiem, to do wszystkiego tego powyżej potrzeba wkładu i pracy nad tym dwojga osób... Odpowiedz Link Zgłoś
e.b.o Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 12:16 Nie mieszkam z mężem od początku roku. W czym odczuwam braki? Nie ma kto wynosić śmieci i wnosić zakupów do mieszkania :) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia.9 Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 13:00 aby wspólnie spędzać czas aby móc się wygadać aby móc posiedzieć w ciszy razem aby w złączeniu miłosnym dać sobie nawzajem swoich energii aby móc podać filiżankę <herbaty> aby pomasować bolące miejsca aby dzielić się obowiązkami i przyjemnościami aby dzielić się swoimi zainteresowaniami i aby zawsze był obok nas .... Odpowiedz Link Zgłoś
ziuz Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 14:42 marysia.9 napisała: > aby wspólnie spędzać czas > aby móc się wygadać > aby móc posiedzieć w ciszy razem > aby w złączeniu miłosnym dać sobie nawzajem swoich energii > aby móc podać filiżankę <herbaty> > aby pomasować bolące miejsca > aby dzielić się obowiązkami i przyjemnościami > aby dzielić się swoimi zainteresowaniami > i aby zawsze był obok nas .... > nie kocha sie po cos, ani z jakiegos powodu. a maz jest do kochania Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Po co potrzebny jest mąż? 01.08.08, 01:20 ziuz napisała: > marysia.9 napisała: > > > aby wspólnie spędzać czas > > aby móc się wygadać > > aby móc posiedzieć w ciszy razem > > aby w złączeniu miłosnym dać sobie nawzajem swoich energii > > aby móc podać filiżankę <herbaty> > > aby pomasować bolące miejsca > > aby dzielić się obowiązkami i przyjemnościami > > aby dzielić się swoimi zainteresowaniami > > i aby zawsze był obok nas .... > > > > > nie kocha sie po cos, ani z jakiegos powodu. > a maz jest do kochania Ktoś kiedyś powiedział, że miłość to uczucie bezinteresowne i kocha się nie za coś, lecz pomimo czegoś. Dlatego nie rozumiem, jak można kogoś kochać po to, by miał mi kto przynieść herbatę. To już nie jest miłość, lecz szukanie osób spełniających konkretne usługi. Oczywiście, że mąż może tę filiżankę podać, ale chyba nie po to się wychodzi za mąż, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
quantoo Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 23:04 marysia.9 napisała: > aby wspólnie spędzać czas > aby móc się wygadać > aby móc posiedzieć w ciszy razem > aby w złączeniu miłosnym dać sobie nawzajem swoich energii > aby móc podać filiżankę <herbaty> > aby pomasować bolące miejsca > aby dzielić się obowiązkami i przyjemnościami > aby dzielić się swoimi zainteresowaniami > i aby zawsze był obok nas .... ... i podrapać, jak swędzi w miejscu do którego nie dosięgamy ręką... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek226315 Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 14:34 jezeli maz nie ma pociagu seksualnego do zony ,to czyja to wina,chyba nie jego Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 16:12 jacek226315 napisał: > jezeli maz nie ma pociagu seksualnego do zony ,to czyja to > wina,chyba nie jego To zależy, co w jego głowie siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 16:45 jacek226315 napisał: > jezeli maz nie ma pociagu seksualnego do zony ,to czyja to > wina,chyba nie jego A czyja? Czyj jest ten pociąg lub jego brak? Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 16:53 kocia_noga napisała: > > A czyja? Czyj jest ten pociąg lub jego brak? Nie, różnie może być. Niesnaski, codzienne problemy, żona czuje się niechciana, przy okazji zaniedba się albo Jest jakaś, o której on myśli. W obu przypadkach jest brak pociągu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek226315 Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 17:26 kocia_noga napisala: >A czyja?Czyj jest ten pociag lub jego brak? Jak Ci chleb nie smakuje to wina Twoja czy chleba?.Gdyby byl smaczny zajadalabys sie nim. A w ogole jesli chcesz dokladnej porady czyja wina kiedy maz nie ma pociagu do zony,zapytaj sie psychologa. To samo czyja wina jak zona nie ma pociagu do meza Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Po co potrzebny jest mąż? 02.08.08, 09:21 jacek226315 napisał: > Jak Ci chleb nie smakuje to wina Twoja czy chleba?.Gdyby byl smaczny > zajadalabys sie nim. Nie,gdybym była najedzona albo miała kłopoty trawienne. Odpowiedz Link Zgłoś
s_piekos Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 23:01 racja, facet nie szuka bo lubi ale że nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 15:25 mojekonto-0 napisała: > > mój odstaje ode mnie jak but z lewej nogi. > 0 porozumienia > 0 sexu > 0 uczucia > może wiecie po co potrzebny jest mąż? )To jakie buty kupujesz, bo moje pasują, oba:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aelithe Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 17:19 trzeba mieć dojną krowę ; albo osła, który zarobi na zachcianki żony :) Odpowiedz Link Zgłoś
veevaa Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 17:51 No u mnie nie ma samych zer, wiec trudno mi powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 18:16 do przytulania. a ty po co wychodziłaś za swojego? Odpowiedz Link Zgłoś
aelithe myślący, a czasem przydatny 31.07.08, 19:21 (Gwoli przemyślenia pozwolisz wkleję wierszydło ;) - tytuł jak wyżej) ja przyrząd myślący a okazjonalnie nawet przydatny szczególnie w nocy pozwolę sobie wyrazić mój sprzeciw przeciwko uznaniu mnie winnym wszystkich nieszczęść które ciebie spotkały szanowna ludzkości cóż byś beze mnie droga ludzkości robiła dla kogo byś się malowała codziennie dla kogo byś używała tej okropnej czerwonej szminki a kto by pochwalił cię za tę paskudną spódnicę w kratę uważasz, że Jolka parząca kawę twojej szefowej musisz więc uznać z cała mocą wszystkich dostępnych acz nie zawsze miłych argumentów że jestem czymś potrzebnym przecież w końcu musisz powiedzieć komuś znowu nic nie robisz wypłakać się że mam węża w kieszeni a także zwalić na mnie wszystkie trzęsienia ziemi i powodzie a więc szanowna ludzkości ! ja przedmiot myślący a okazjonalnie nawet przydatny szczególnie w nocy pozwolę sobie wyrazić mój sprzeciw 10.11.2003 Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 22:29 Wiesz, ja właśnie doszłam do wniosku, że wibrator jest tańszy w utrzymaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
quantoo Re: Po co potrzebny jest mąż? 31.07.08, 23:06 morekac napisała: > Wiesz, ja właśnie doszłam do wniosku, że wibrator jest tańszy w > utrzymaniu... Morekac jak chcesz mogę być Twoim wibratorem. Utrzymuję się sam. Miłego... Odpowiedz Link Zgłoś
felicity Re: Po co potrzebny jest mąż? 01.08.08, 10:06 Też sie nad tym zastanawiam, po obejrzeniu kasety z kamery sprzed ślubu śmiem twierdzic że miałam kompletne klapki na oczach. Klapki opadły a widok taki jaki jest. Beznadzieja... Pocieszajace troche że na ja sama. Odpowiedz Link Zgłoś
jedenkruczek Re: Po co potrzebny jest mąż? 01.08.08, 11:49 Jeśli chodzi o pytanie w tytule, no to powinnaś spytać się p. Górniak i p. Anity Lipnickiej, które wyjechały by robić karierę i nagle wróciły i łap męża, dzieci i okopały się w domu. Na antypodach są p. Violetta Villas no i p. Weronika (może Veronica) Rosati. Siłą kobiety jest jej pragnienie lepszego świata, wzniesienia się wyżej. No ale ma ten kamień u nogi tego gbura, któremu wystarcza to co ma, który jest zadowolony z tego co ma, i którego trzeba cały czas motywować, wyznaczać cele i popychać do ich realizacji. Może mężczyzna jest po to, aby mówić kobiecie jak wygląda świat bez jej emocji, obaw itp. Jeśli chodzi o twoje problemy to myślę sobie, że dopóki się nie zdradzacie to może jest szansa na porozumienie. Wiem, że facet opada całkiem z sił kiedy kobieta na każdym kroku wypomina mu, że jest prostakiem itp. kiedy wyznacza mu cele których on nie może zrealizować (w jego mniemaniu), kiedy czuje się wyalenowany z rodziny, czuje że nie ma nic do powiedzenia poza oddawaniem pieniędzy. Kiedy staje się tylko maszyną do robienia pieniędzy jego kruche i upośledzone względem kobiecych emocje usychają ... a on musi przecież działać ... Nie wiem jak jest w waszym przypadku, ale zastanów się czy on ma cokolwiek realnego do gadania w waszej rodzinie, czy może czuć się odsunięty ? No cóż nie mam innego pomysłu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
flood101 Re: Po co potrzebny jest mąż? 01.08.08, 12:15 Z twojej relacji wynika, że wina jest jedynie po stronie męża. Z kolei mąż pewnie zarzekałby się, że to z Tobą jest coś nie tak - ciekawe, czy nie założył wątku "Po co potrzebna jest żona?" na forum Mężczyzna :D. A obiektywny obserwator, patrzący na to wszystko z boku pewnie musiałby stwierdzić, że wina leży po środku (byś może ze wskazaniem na któreś z was). Tak to jest jak się dobierze dwóch zakapiorów - inni jakoś potrafią szczęśliwie przeżyć ze sobą całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
acek30 Re: Po co potrzebny jest mąż? 01.08.08, 14:00 mojekonto-0 napisała: > Taki to do wynoszenia śmieci ale jak taki gł... to może pomylić kosze na śmieci :) > mój odstaje ode mnie jak but z lewej nogi. > 0 porozumienia > 0 sexu > 0 uczucia > może wiecie po co potrzebny jest mąż? Odpowiedz Link Zgłoś
facet123 Re: Po co potrzebny jest mąż? 01.08.08, 14:37 Klasyka. Pochopna decyzja o ślubie i teraz frustracje. Myślę, że jedyna wina jaka tutaj została popełniona obustronna pomyłka o tym, żeby brać ślub i robić dzieci. Teraz musicie porozmawiać, czy jesteście w stanie sie rozejść tak aby dzieci na tym mało ucierpiały. Ucierpią na pewno, ale być może bardziej będą cierpiały w takim toksycznym związku jak to opisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
info-tw Re: Po co potrzebny jest mąż? 02.08.08, 00:11 Mąż kobiecie nie jest potrzebny. Miło byłoby spędzić całe życie u boku z kimś cudownym i kochanym ale coraz częściej dochodzę do wniosku, że takich facetów nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Po co potrzebny jest mąż? 02.08.08, 09:26 info-tw napisała: > Mąż kobiecie nie jest potrzebny. Miło byłoby spędzić całe życie u boku z kimś > cudownym i kochanym ale coraz częściej dochodzę do wniosku, że takich facetów > nie ma. SĄ . Odpowiedz Link Zgłoś
aputnam Re: Po co potrzebny jest mąż? 02.08.08, 01:15 jak to do czego do kochania go i otrzymywania milosci itd no a jak nie wychodzi to fakt mozna poznac kogos z kim bedzie lepiej a napewno lepiej byc samemu niz z kims z kim sie nie uklada Odpowiedz Link Zgłoś
de_la_hoya Re: Po co potrzebny jest mąż? 02.08.08, 06:05 Właśnie dlatego ja nie mam męża... mam stałego partnera od 10 lat i wystarczy. Jak zacznie fikać to spakuję i wywalę za drzwi (teraz mieszkamy u mnie) albo spakuję siebie i dzieci i wrócę do siebie (niedługo będziemy mieszkali u niego). Bez zabaw w rozwody i przyznawanie dzieci. Jeszcze czego! Nie chciałabym udowadniać w sądzie przez kilka lat, że nie jestem wielbłądem albo, że on jest idiotą. Co najwyżej mogę iść do sądu jak się do dzieci nie będzie dokładał, a mamy tego 2 sztuki. Jak dobrze nie mieć męża... Odpowiedz Link Zgłoś