Dodaj do ulubionych

Potrzebujesz prawdziwego przyjaciela?????

IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 06:18
Jeśli tak , to zapraszam na stronę www.schroniskoazorek.prv.pl Wczoraj
został ukończony dział adopcje - znajdziesz w nich kilkanaście psiaków ktore
czekają na swój wielki dziń - dzień w którym ktoś je zabierze do domu i
pokocha. Jeśli nie masz warunków aby mieć psa , a chciałabyś/chciałbyś pomoc,
na stronie wszystkiego sie dowiesz co w tej chwili jest nam najbardziej
potrzebne. ZAPRASZAM !!!:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacenty Re: Potrzebujesz prawdziwego przyjaciela????? IP: 217.96.29.* 16.10.03, 08:44
      Piękna idea-pogratulować. Obawiam sie jednak, że bywalczynie tych stron
      chętniej zaproponowałyby jakąś współczesną skałę Tajgetu... O czasy!
      • e_wok Jacenty 16.10.03, 09:26
        Coś takiego nazywa się "pomówienie". Radziłabym ci się albo zapoznać z
        konsekwencjami, albo zrezygnować z podobnie ryzykownych zagrywek.
        • Gość: Traktorzysta Re: Jacenty IP: 212.244.77.* 16.10.03, 09:45
          Wreszcie coś się dzieje! Ty, Jacenty, broń się! Jakby co, zaczynam uzbrajać mój
          traktor w nabyte po cichu od naszych chłopaków w Iraku rollandy.
        • Gość: Jacenty Re: Jacenty IP: 217.96.29.* 16.10.03, 09:57
          Jak to pomówienie? przeciez to są biedne pieski z patologicznych rodzin -
          lepiej żeby ich wogóle nie było!
          • Gość: Traktorzysta Re: Jacenty IP: 212.244.77.* 16.10.03, 09:58
            No! A jeszcze lepiej skrobać szczenne suki!
            • Gość: Jacenty Re: Jacenty IP: 217.96.29.* 16.10.03, 10:14
              Chociaż z drugiej strony taki np Chińczyk (co jak wiadomo nawet w kosmos lata
              jak Gagarin Jurii) to takiego pieska i opedzlowac może, znaczy sie w barze przy
              piwku i sałatce dokonać konsumpcji... ot co kraj to gorszy obyczaj!
              • Gość: Traktorzysta Re: Jacenty IP: 212.244.77.* 16.10.03, 10:35
                Nie tylko Kitajec. Nguyen też. Jadłeś kiedyś to ich żarcie w ichnim barze?
                Smakowało? A dlaczego od pewnego czasu drastycznie spadła ilość bezpańskich
                psów? A gołębi?
                NGUYENY NA TRAKTORY!
                • Gość: Jacenty Re: Jacenty IP: 217.96.29.* 16.10.03, 10:46
                  Świat się kończy! taki gołąbek to latający symbol pokoju i co -zeźarli! Taki
                  piesek to symbol wierności - i też zeźarli, mąż symbol odpowiedzialności - i
                  żeźarł własną babę, a dzieci zgwałcił, a baba - symbol macierzyństwa - i co:
                  mój brzuch moja sprawa.
                  • Gość: Traktorzysta Re: Jacenty IP: 212.244.77.* 16.10.03, 10:54
                    Ty, Jacenty, dlaczego tylko my tu gadamy, a naszych pan ani widu, ani słychu?
                    Czyżby je zażarli źli mężowie? A może nie lubią piesków?
                    Gołębie to żem jadł, ale takie z hodowli, ale mało mięsa na nich, musi się
                    człowiek napracować, a w brzuchu burczy. Ale psów i żony jeszcze nie
                    próbowałem. Ale my, Traktorzyści, nie boimy sie wyzwań. Zacznę od żony!
                    • Gość: Jacenty Re: Jacenty IP: 217.96.29.* 16.10.03, 11:06
                      Nie gadają bo dla nich jesteśmy za głupi co wiem bo mi mówiły. Ale popełniają
                      błąd bo przecież nawet dobry chłop może w naszych czasach nagle stać sie
                      całkiem dobrą babą. A nie wypada aby babe (nawet z chłopa wziętą) ignorować na
                      forum feministycznym.
                      • Gość: Jacenty Re: Jacenty IP: 217.96.29.* 16.10.03, 11:16
                        A nie sądzisz Traktorze, że Pan z psem to może być tylko głodny Chińczyk? Jesli
                        nie Chinczyk to musi relikt epoki patriarchalnej-jesli tyle w nim
                        odpowiedzialności za pieski to baby swojej pewnie też nie zje, ba! pewnie i
                        dzieci nie zgwałci! Dziwny jest ten świat
                        • Gość: Traktorzysta Re: Jacenty IP: 212.244.77.* 16.10.03, 11:50
                          Ty, Jacenty, nie jestem Traktorem. Traktor to SYMBOL! Jestem jedynie
                          Prawdziwym Traktorzystą, a to róznica zasadnicza.
                          Nie wiem, kim jest ów Pan z psem, ale faktycznie, na kilometr zajeżdża od niego
                          patriarchalizmem. I mięsożernością, co dla niektórych pań na tym forum jest nie
                          do strawienia. No bo patrz: jest Panem psa, a przecież pies to istota żywa,
                          która czuje, cierpi, kocha i nienawidzi i oczywiście ma swoje prawa, w tym
                          prawo do poszukiwania szczęścia na swój sposób, prawo do wolności równości.
                          Jakże więc podły homo ma czelność nazywać się Panem psa, który w rzeczy samej
                          jest PSEM, a więc jest owemu homo co najmniej RÓWNY, jeśli nie równiejszy za
                          względu na swą PSIĄ naturę, ze względu na wielowiekowy ucisk i wyzysk przez
                          samców z gatunku homo! A przecież taki PIES, jak każda istota żywa, chciałby
                          być traktowany na równi z homo, chciałby chodzić do pracy, głosować, mieć
                          zapewniony swój PSI parytet na listach wyborczych, wrządzie i wszelkich
                          instytucjach. Oczywiście, jak pokazują najdoskonalsze demokracje, ideałem jest
                          50:50 w stosunku do homo. I taki PIES nie chce, żeby homo na równorzędnym
                          stanowisku pracy zarabiał więcej niż PIES, żeby był tak samo traktowany, żeby
                          nie był molestowany przez szefa-homo, żeby mógł piastować najwyższe urzędy i
                          stanowiska. I żeby nareszcie utworzyć stanowisko pełnego nocnika rządu do spraw
                          równego statusu psów i homo. Funkcję tę oczywiście musiałby piastować PIES,
                          większość personelu też PSY, ewentualnie homo, ale pod warunkiem, że będą
                          biegać na czworakach i sikać z podniesioną nogą lub w przykucu. I że będą
                          szczekać, nie mówić!
                          I że wreszcie psy nie będą musiały siedzieć w budach i karmić szczeniąt, a
                          wejdą na salony wielkiego świata, zarezerwowane przez tyle tysiącleci wyłącznie
                          dla homo.
                          A o ileż paskudniejsza jest sytuacja PSÓW muzułmańskich!
                          PSY NA TRAKTORY!
                          • Gość: Jacenty Re: Jacenty IP: 217.96.29.* 16.10.03, 14:32
                            Hm ale jeśli ten pies to biseksualna suka to dochodzi jeszcze element
                            przesladowania płci i mniejszości seksualnych jednocześnie! Dlaczego Pan z
                            psem, a nie np Pan z suką? Skoro juz ten Pan pojawił sie na tym forum to mógłby
                            chociaż mieć suke! Wiadomo, że ucisk suk był najgorszy bo te musiały jeszcze
                            karmic cyckami, a biseksualnych suk to hej, że he!
                            • Gość: Traktorzysta Re: Jacenty IP: 212.244.77.* 16.10.03, 14:50
                              Ty, Jacenty, zasadniczo masz rację. To poważny problem. Ale Pan z psem po
                              prostu się zastrachał tego, co go mogło spotkać, gdyby napisał Pan z suką.
                              Chyba na drugi raz się zastanowi i napisze Suka z panem, a właściwie Suka z
                              własnym człowiekiem na smyczy. Dalej nie będę brnął, bo aż sam się boję do
                              czego mógłbym dobrnąć. Chociaż Traktorzysta ze mnie na schwał!
                              SUKI NA TRAKTORY!
                              • Gość: Jacenty Re: Jacenty IP: 217.96.29.* 16.10.03, 15:00
                                Zaraz- mnie tam razi ten pies na smyczy. Ten Chinczyk chciał sie przypodobac fe
                                i wyłudzic trochę kaski. Wiadomo, że fe marza skrycie o dominacji, że chcą
                                odegrać się za tysiące lat samczych przesladowań. Powinien był napisać Chińczyk
                                z cannis'em (czy cuś) na smyczy...
                              • Gość: Traktorzysta Re: Jacenty IP: 212.244.77.* 16.10.03, 15:01
                                Konczę szychta, wyłączm Traktor i lecę na pi...
                  • kociamama Re: Jacenty 17.10.03, 12:24
                    Jak jestes takim zagorzalym przeciwnikiem zżerania zwięrząt było sie do wątku
                    wegetarianizm dopisać, bo pytałam o to forumowiczów...

Pozdrawiam,
                    Kociamama.
          • e_wok Re: Jacenty 16.10.03, 13:44
            Zwracam uwagę, że ignorowaniem patologii to się wsławił były min. Kapera -
            sztandarowy antyfeminista polski. Oraz generalnie środowiska prawicowe, stojące
            na stanowisku, że plakaty piętnujące przemoc w rodzinie "straszą małżeństwem".
            Tak więc walnąłeś bez sensu tylko, żeby dogryźć i zamiast się honorowo
            przyznać, wpadasz w jeszcze głupszą argumentację.
            • Gość: Jacentym Re: Jacenty IP: 217.96.29.* 16.10.03, 14:37
              I tu e_wok zasadniczo masz rację. Fleja to ta prawica jest. Po oddaniu się
              patologiom w rodzaju sodomii nie zawsze się umyje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka