seriabolesnychzastrzykow 29.10.08, 09:39 rozmowywtoku.onet.pl/1511684,1,archiwum.html Proszę o opinie z uzasadnieniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.nancy nie 29.10.08, 09:51 feminizm postuluje ROWNOSC plci, a nie ponizanie mezczyzn przez kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Czy to są feministki? 30.10.08, 12:41 Hej hej, a ja też jestem ciekaw :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Czy to są feministki? 29.10.08, 11:02 Czy to sa feministki: camelphotos.com/GraphicsP3/camels_2.jpg Prosze o opinie z uzasadnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Czy to są feministki? 29.10.08, 11:10 Są. Chyba, że udowodnią, że nie są wielbłądami. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Czy to są feministki? 29.10.08, 11:27 (Z trudem wystukuje kopytkiem, ze nie sa). Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Czy to są feministki? 29.10.08, 15:49 pavvka napisał: > Są. Chyba, że udowodnią, że nie są wielbłądami. Nie golą się, więc mogą być. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Czy to są feministki? 29.10.08, 13:23 to akurat są- zarośnięte i mają garba Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Czy to są feministki? 29.10.08, 13:48 może i tak. mają piękne oczy otoczone długimi zalotkami. ja takich nie mam :( Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Czy to są feministki? 29.10.08, 11:28 jeżeli te kobiety nazywają siebie feministkami to oczywiście są nimi. Przecież nie ma sztywnej definicji feminizmu. chciałbym spotkać kobietę która potrafiła by mnie zdominować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Czy to są feministki? 29.10.08, 11:31 rozczochrany_jelonek napisał: > chciałbym spotkać kobietę która potrafiła by mnie zdominować :-) I co by wtedy było? Obydwoje byście się wzajemnie prali po pyskach? Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Wpadnij do mnie. 29.10.08, 15:49 rozczochrany_jelonek napisał: > chciałbym spotkać kobietę która potrafiła by mnie zdominować :-) Podobno nałogowo i do tego nieświadomie dominuję mężczyzn, jest nawet kilku, którzy się boją ze mną spotkać w obawie przed utratą samodzielności i zmysłów ;> Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Wpadnij do mnie. 03.11.08, 18:17 Stephenie, Keltoi podrywa mnie .... nie Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Wpadnij do mnie. 03.11.08, 18:15 > Podobno nałogowo i do tego nieświadomie dominuję mężczyzn, jest nawet kilku, kt > órzy się boją ze mną spotkać w obawie przed utratą samodzielności i zmysłów a w którym to mieście grasujesz ? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
focus35 Re: Czy to są feministki? 02.11.08, 20:09 sztywnej nie ma ale to nie znaczy, ze panie pogardzajace panami sa feministkami - sednem jest rownosc kobiet i mezczyzn jako ludzi - dominacja czy podlegosc to pojecia z calkiem roznej polki wiec jak szukasz dominy to inny adres trzeba bylo wpisac rozczochrany_jelonek napisał: > jeżeli te kobiety nazywają siebie feministkami to oczywiście są nimi. Przecież > nie ma sztywnej definicji feminizmu. > > chciałbym spotkać kobietę która potrafiła by mnie zdominować :-) > > Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: pięknie:) 30.10.08, 17:53 a teraz idź na forum "górnik wiecznie czarny", wklej ten sam link i zadaj pytanie: czy to są górnicy? powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
seriabolesnychzastrzykow Re: pięknie:) 30.10.08, 18:03 A jaki adres ma to forum? Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: pięknie:) 01.11.08, 02:09 seriabolesnychzastrzykow napisał: > A jaki adres ma to forum? Możesz przy okazji nawiedzić forum punkowców i zapytać się, czy to są punkówy? Odpowiedz Link Zgłoś
seriabolesnychzastrzykow Re: Czy to są feministki? 06.11.08, 23:38 A czy Madonna jest feministką: www.plotek.pl/plotek/1,78648,5886499,Heidi_Klum_z_wasami.html? Odpowiedz Link Zgłoś