niedzwiedziczka 03.11.03, 15:54 www.wprost.pl/ar/?O=51741 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek Re: Miłość Ci wszystko wybaczy? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 20:19 co za bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Miłość Ci wszystko wybaczy? 04.11.03, 20:36 Gość portalu: janek napisał(a): > co za bzdura Podobny temat został dość gruntownie obgadany w wątkach "Bee, bee", oraz "Rozważania człowieka permisywnego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Postępowy Precz z dyskryminacją! IP: *.chello.pl 11.11.03, 22:12 Kocham moją mała sunię Dianę, chcę z nią ślubu i wspólnego opodatkowania. Dość dyskryminowania mniejszości! To wbrew Konstytucji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
markiza.de.hohoo Re: Precz z dyskryminacją! 11.11.03, 22:52 Gość portalu: Postępowy napisał(a): > Kocham moją mała sunię Dianę, chcę z nią ślubu i wspólnego opodatkowania. Dość > dyskryminowania mniejszości! To wbrew Konstytucji!!!! Hola, hola! A czy ta Twoja sunia potrafi powiedziec "tak" przed urzednikiem oraz podpisac sie na stosownym papiorku? Jesli nie - nici ze slubu. Z tym zaliczeniem suni do mniejszosci to tez nie jestem przekonana czy masz racje : w swiecie zwierzat to czlowiek nalezy do mniejszosci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś