Dodaj do ulubionych

Testy owulacyjne

IP: 89.100.71.* 25.09.09, 21:47
Witam ,
Od 3 lat zażywałam tabletki anty. Cilest jednak parę miesięcy temu odstawiłam je ponieważ pragniemy z mężem potomka. Jak na razie jeszcze się nie udało,a cykle miesiączkowe mam nierególarne więc postanowiłam zasięgnąć pomocy w testach owulacyjnych.Chciałabym się dowiedzieć czy którejś z Was używały takich testów?zaszłyście dzięki nim szybciej w oczekiwaną ciążę? I jeszcze pytanie z innej"beczki"smilePo jakim czasie od odstawienia pigułek zaszłyście w ciążę?Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi smilei serdecznie pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Testy owulacyjne IP: *.master.pl 26.09.09, 12:56
      U nas minął prawie rok czasu zanim zaszłam w ciążę po odstawieniu tabletek
      (miałam bardzo nieregularne okresy i trudno było trafić).
      Nie używałam testów owulacyjnych, bo bym majątek wydała (cykle nawet
      przekraczały 3 miesiące...).

Postawiłam na badanie śluzu, temperatury itd. Dzięki temu wiedziałam, czy warto
      już robić test ciążowy czy dalej próbować. Staraliśmy się co 2-3 dni cały czas
      (nie ma, że się nie chce czy jest się zmęczonym czy trzeba gdzieś wyjechać-
      trzeba i tyle). Może to mało romantyczne, ale nam się dzięki temu udało!
      Teraz jestem w 6 miesiącu ciąży ;-D

Życzę powodzenia i... cierpliwości.
      Pozdrawiam!

• Gość: nati Re: Testy owulacyjne IP: 89.100.71.* 26.09.09, 14:02
        Dziękuję Ci za odpowiedź. Hmm rok ,no to troszkę długo ,a ja właśnie jestem taka
        niecierpliwabig_grin U mnie miesiączki są jednak bardziej regularne ,bo np.co 33,34
        lub 35dni 3 miesiące jeszcze się nie zdarzyło. Gratuluję Ci przyszła mamusiu i
        mam nadzieję ,że nam się też powiodą próby już wkrótce smileHehe i też będzie ,że
        nie ma ,że się nie chce tylko do roboty big_grin Pozdrawiam i życzę szczęśliwego
        zakończenia smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka