Gość: madzia IP: *.cpe.marton.net.pl 17.01.10, 10:13 tydzien temu mialam zapalenie pecherza (strasznie bolalo). bralam furagin i pomoglo ale dzisiaj znowu czuje ze zaczyna bolec... jaka moze byc przyczyna i co mam z tym zrobic?? pomozcie blagam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia Re: zapalenie IP: *.cpe.marton.net.pl 17.01.10, 10:19 na dodatek czuje jakies dziwne burczenie w dole brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
ela282 Re: zapalenie 17.01.10, 11:20 Mnie pomaga antybiotyk Nolicin, ale on jest na receptę. Może jakieś ciepłe nasiadówki? Lepiej udać się do lekarza, bo mogą być jakieś powikłania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zapalenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 11:41 jaka przyczyna, co mam zrobić? niewiarygodne, że pytasz serio odpowiem ci bez twojego błagania - idź do lekarza i po prostu wylecz niewyleczone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: zapalenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 11:52 Mnie również pomógł Nolicin. Zapalenie nie wróciło już. Mozesz też pic dużo wody z cytryną, herbatę żurawinową. Zrób badanie moczu i do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: zapalenie IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.10, 13:18 Sam antybiotyk tez nie pomoze, musisz pic wode litrami...bez przerwy. Lekarz powie ci to samo, ale najpierw musisz sie do niego wybrac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milkiwey Re: zapalenie 17.01.10, 15:00 Ile czasu brałaś ten furagin i w jakich dawkach?powinnaś zrobić badanie ogólne moczu (rano oddać nawet prywatnie-na cito-koszt około 10 zł),to tak na początek,posiew trzeba odłożyć bo to za krótki czas żeby wykonać badanie,i jutro do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Urosept IP: *.wroclaw.mm.pl 17.01.10, 18:15 Urosept bardzo skuteczny, bez recepty - o ile wiem, polecam - mnie pomógł i zapomniałam o problemie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.... Re: zapalenie IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 17.01.10, 18:56 ja mam ten sam problem ciagle mi wraca zapalenie,a ostatni raz mialam jakies 3 lata temu.teraz ciagle jadlam furagin,jak przestawalam to do tyg znow wracalo,kupilam niedawno sok zurawinowy i mam juz 2 tyg spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: zapalenie 17.01.10, 22:40 Dokładnie najlepiej kupić w aptece kapsułki z żurawiną działa to rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
railly Re: zapalenie 18.01.10, 10:07 Kiedy już raz się złapie zapalenie pęcherza, trzeba na niego szczegolnie uwazac. Poczytaj tutaj rady: forum.gazeta.pl/forum/w,1144,105292091,105292091,Nawracajace_infekcje_drog_moczowych_w_ciazy.html Trzymaj biodra w cieple, dbaj o higienę i zapobiegawczo łykaj Urinal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ralotka Re: zapalenie IP: 213.251.189.* 18.01.10, 11:00 jak powraca to znaczy, ze leki byly zle dobrane lub kuracja za krotko trwala. zrob posiew z lekowrazliwoscia. a profilaktycznie bierz prouro. Odpowiedz Link Zgłoś