lenka_lena 09.04.10, 16:51 Wiecie moze gdzie we Wro sa najkrotsze terminy do rezonansu magnetycznego???Ja narazie znalazlam termin na polowe sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: rezonans - wrocław IP: 91.212.165.* 12.04.10, 15:56 W Konsylium pytałaś?? Budynek Dolmedu Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama2018 Re: rezonans - wrocław 11.01.17, 08:45 Omijajcie prywatną firmę Affidea Wrocław, robiłem córce MR prywatnie, maja stary rezonans przedpotopowy a do tego spotkałem się z wyjątkowym chamstwem.Córka ma 13 lat,miałem prawo być w pobliżu chciałem stać za drzwiami na korytarzu i chociaż widzieć dziecko z za szyby. Kazali mi stać w drugim korytarzu, gdzie nie widać było dziecka. Gdy powiedziałem , ze mam prawo być w pobliżu córki, bo ma 13 lat , to straszono mnie ochroną. Wyjatkowe dziadostwo, myślałem , że takie chamstwo można spotkać wyłącznie w publicznych szpitalach i przychodniach, a tu płacisz i won !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domann Re: rezonans - wrocław IP: *.internetunion.pl 10.08.18, 17:08 We Wrocławiu najszybciej zapiszesz się na rezonans w firmie Affidea, odradzam jednak. Jestem po poważnej kontuzji kolana, mam zerwane więzadło krzyżowe przednie, naciągnięte boczne,szykuję się do operacji. W rezonansie wykonanym w przechodni Affidea, "wyszło" mniej, niż w usg. Wynik był niemiarodajny, a pani doktor "opisująca" wyniki, zakwestionowała potwierdzoną diagnozę. Sprzęt faktycznie jest już stary, szkoda czasu i energii. To tłumaczy, stosunkowo krótkie terminy... Jeśli nie możesz sobie pozwolić na badanie prywatne, proponuję odczekać nieco dłużej w kolejce i mieć rzetelnie wykonane badanie. Odpowiedz Link Zgłoś