emilli3 17.06.10, 17:05 Czy któraś stosowała lub stosuje? jak się czujecie?Jakieś skutki uboczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kxpert Re: Antykoncepcja NuvaRing. 17.06.10, 20:06 Stosuję od roku, skutków ubocznych nie widzę żadnych, tylko zdarza mi się zapomnieć kiedy go włożyłam. Bardzo wygodna metoda.Moim zdaniem kosztuje za dużo bo ok. 55 zł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emilli3 Re: Antykoncepcja NuvaRing. 17.06.10, 20:57 No mi lekarz powiedział że ok.40 zł. Nie słyszałam o takiej metodzie jeszcze, dopiero mi dzisiaj ginekolog zaproponował i wydaje mi się spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Antykoncepcja NuvaRing. 18.06.10, 00:16 kxpert napisała: > Stosuję od roku, skutków ubocznych nie widzę żadnych, tylko zdarza mi się > zapomnieć kiedy go włożyłam. Bardzo wygodna metoda. Podpisuję się. Bardzo sobie chwalę, stosuję od dwóch lat. Odpowiedz Link Zgłoś
7betinka9 Re: Antykoncepcja NuvaRing. 17.06.10, 21:18 stosuję od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona brak jakichkolwiek skutków ubocznych w moim przypadku polecam wszystkim kobietom cena ok 50 zł w stolicy Odpowiedz Link Zgłoś