ewen111 18.03.04, 08:15 Hej dziewczyny - tydzień temu miałam ten zabieg. wczoraj wieczorem pojawiło sie krwawienie czy to normalne. Do lekarza mogę iść dopiero jutro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewen111 Re: konizacja- po 18.03.04, 12:56 Dzięki troszkę się uspokoiłam bo już myslałam że to coś złego Odpowiedz Link Zgłoś
kaisog Re: konizacja- po 18.03.04, 13:16 Hej ewen! Ja jestem 2 tygodnie po zabiegu, nadal mam krwawienia, a lekarz stwierdził, że choć to długo, to indywidualna sprawa i nie ma co sie niepokoić. Niedługo mam miesiączkę i mam nadzieję że po niej sytuacja się już znormalizuje (tak było po pobraniu wycinka. Trochę mnie to męczy, bo przywykłam do tamponów Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewen111 Re: konizacja- po 18.03.04, 13:42 To znaczy że Ty miałaś najpierw wycinek a potem zabieg - ja to miałam jednocześnie. Dodam tylko że przez ten pierwszy tydzień po zabiegu nie miałam krwawienia tylko taką prawie przeźroczysta wydzielinę dlatego się wczoraj zdenerwowałam tym krwawieniem Odpowiedz Link Zgłoś