r.liebe 19.03.04, 15:36 Moj problem dt wloskow, ktore pojawily sie wokol brodawek.Bylam u ginekolog, stwierdziala ze to normalne i nalezy depilowac penseta.Pojawiaja sie tez pojedyncze wloski na brodzie!czy pozostawic "to wszystko w spokoju"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: do pani doktor 19.03.04, 15:54 sporo się pojawiało takich wątków. co do włosków dookoła brodawek, to muszę cię zasmucić - ja swego czasu czasu usłyszałam od lekarza to samo i wiele innych dziewczyn także. wyrywam pęsętą. co do włosków na brodzie, to nie wiem - na standardowe wyposażenie damskiej twarzy to nie wygląda. może coś z testosteronem? Odpowiedz Link Zgłoś
evenly Re: do pani doktor 19.03.04, 20:44 mam ten sam problem. Ginekolog polecil wyrywać pesetą ale dermatolog powiedział mi ostatnio, że najlepszą i najbezpieczniejszą metodą pozbycia się włosków w okolicy brodawek jest...laser. Trochę drogie ale podobno skuteczne. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
r.liebe czesc 20.03.04, 11:31 troche sie podbudowalam ze sa jeszcze dziewczyny z takim problemem,dzieki Odpowiedz Link Zgłoś