Dodaj do ulubionych

Revalid kontra Merz special

24.09.10, 12:17
Zastanawiam sie nad zakupem 1 z tych lekow..Nie wiem na ktory sie zdecydowac..prawdopodobnie wlosy wypadaja mi przez hormony i niewyleczona niedoczynnosc tarczycy..Sklad tych lek jest podobny, w revalidzie jest cynk, w merz nie ma cynku ale jest wiecej zelaza i dodatkowo B12..
Obserwuj wątek
    • Gość: medi Re: Revalid kontra Merz special IP: 94.254.202.* 24.09.10, 15:15
      revalidzie jest mentionina i cystyna,aminokwasy ktore sa budulcem wlosa. jesli masz problemy z tarczyca poszukaj preparatow zawierajacych jod,np Daily Vits lub Vitapilwink Onozis ma w swojej ofercie tabl,ktore hamuja aktywnosc alfa reduktazy ktora przeksztalca testosteron ktory znow wplywa na wypadanie wlosow zwizanych z zaburzeniami hormonalnymi-poczytaj w necie oferty,opinie,skladwink
      • Gość: coffee.latte Re: Revalid kontra Merz special IP: *.acn.waw.pl 24.09.10, 23:13
        apropo Onozisu, czytalam jak laska ktora ma niedoczynnosc zalowala ze go kupila a nie wybrala revalidu..;/to ,ze wlosy wypadaja mi z niedoczynnosci to domniemanie..moze byc inna przyczyna do ktorej nie potrafie dojsc a tak bardzo chcialabym wiedziec czy to wina hormonow, genetyki, stresu, czy zupelnie czegos innego
    • studentka22 silica 28.09.10, 22:26
      A może jeszcze coś innego.Podaję link do preparatu silica -możesz sobie porównać składy i ceny.Osobiście zdecydowałabym się na niego i zrobiła dla świętego spokoju badania hormonalne, morfologię.
      www.doz.pl/apteka/p3940-Silica_preparat_wzmacniajacy_tabletki_100_szt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka