Dodaj do ulubionych

Krepujace pytanie :-(((((

30.03.04, 23:21
Mam pytanie od niedawna zauważyłam że pooddaniu stolca po wycieraniu pupy mam
krew na papierze.Nie jest to duża plama anie nie jest to duzo krwi ,wygląda
to tak jak by ktoś sie przeciął i miał końcówkę krwi naprawdę bardzo
malutko .Co to może być bardzo się boję że to coś poważnego,pomóżcie
Obserwuj wątek
    • joannabell Re: Krepujace pytanie :-((((( 30.03.04, 23:25
      hemoroidy sad((((((
    • martini_very_bianco Re: Krepujace pytanie :-((((( 31.03.04, 00:12
      ale spoko, nie umrzesz, są na to maści, nasiadówki z ziółek pomagają, ale
      dokładnie nie wiem, jakich, bo nie mam problemu. zapytaj na forum zioła. Jeśli
      tej krwi jest torszeczkę tylko, to się nie martw.
      Jest jeszcze wersja optymistyczniejsza, taka, że masz bardzo przesuszoną skórę
      w okolicach odbytu i ona lubi sobie pęknąć w sytuacji tak dla niej
      ekstremalnej, jaką jest robienie kupysmile. ale raczej skłaniałabym się ku tej
      pierwszej możliwości
      • szejla Re: Krepujace pytanie :-((((( 31.03.04, 00:25
        No właśnie ja się dołączę do tego tematu. Od kilku dni zwijam się z bólu przy
        oddawaniu kupki i zauważyłam u siebie pękniętą skórkę sad Ałaaaaaa Co robić ?
        Czekać aż się zagoi czy są na to jakieś maści ?
        • martini_very_bianco Re: Krepujace pytanie :-((((( 31.03.04, 00:50
          Hemoroidy to takie guzki, które lubią sobie pęknąć w niesprzyjających
          okolicznościach typu kupa, a niewyleczone w porę zaczynają pękać same z siebie.
          Oooo, ja bym do lekarza poszła, czekac aż się zagoi, hmmm...?. Z drugiej
          strony, lekarz pewnie naładuje Cię chemią. Ale mnie się kiedyś zdarzyło, że
          przy okazji grzyba albo jakiejś bakterii miałam wszędzie takie malutkie ranki,
          w okolicy odbytu również, szczypało, ze o matko, ale nie krwawiło. Hm. Nie
          wiem... Nasiadówki z rumianku można sobie robić tak czy siak, bo to nie
          zaszkodzi i nawilży. Co do maści - nie wypowiadam się, co tam na dole można
          stosować, chociaż ja w chwilach absolutniej desperacji okołogrzybcznejsmile byłam
          w stanie się smarować olejem kuchennym, bo nic innego nie było na łódce pod
          ręką, żeby tylko przestało swędzieć na chwilkęsmile. Nie umarłam i macica mi też
          nie wyleciała, ale to incydent, nie wiem, czy olej słonecznikowy sprawdziłby
          się jako precedenssmile))))
          Poczekajmy do rana na kogoś mądrego...
    • neti87 Re: Krepujace pytanie :-((((( 31.03.04, 10:30
      O hemoroidach było tu sporo wątków. Poszukajcie w wyszukiwarce!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka