an.i.ka 14.10.10, 19:51 Czy ktoś się orientuję czy tabletki POKRZYWA wpływają na skuteczność tabletek antykoncepcyjnych. Za opinie "zapytaj lekarza" dziękuję, zapytam przy najbliższej okazji. Póki co pytam na forum Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
em.haa Re: Pokrzywa tabletki 14.10.10, 19:55 Sprawdź skład Pokrzywy w ulotce lub na opakowaniu i przeczytaj ulotkę swoich pigułek, tam znajdziesz co obniża skuteczność. Zobaczysz czy jakieś składniki się nakładają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: Pokrzywa tabletki IP: 95.178.77.* 15.10.10, 12:08 Ulotka milczy na temat pokrzyw, ale nigdy nie wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Pokrzywa tabletki IP: *.idg.com.pl 15.10.10, 14:55 Nic na ten temat nie słyszałam a w opisie Tekst linka też nic się doczytałam Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: Pokrzywa tabletki 15.10.10, 16:30 Jedyne co bym sugerowała skoro działają przeczyszczająco, to po przyjęciu pigułki odczekać by się wchłonęła, z ulotki to 4h ale ja bym poczekała do jakiś 6h. Odpowiedz Link Zgłoś