Dodaj do ulubionych

Dieta trzynastodniowa oparta na diecie kopenhas...

17.12.10, 10:41
A gdzie się podział artykuł, który krytykował tę dietę, jako zanadto restrykcyjną, powodującą ogromny efekt jojo itepe?
Zawsze się co prawda znajdzie idiota, który zimą, przy minus 20 stopniach, wpadnie na pomysł katowania się dietą 700kcal, ale wyciąganie tego na stronę główną celem podkręcenia liczby wyświetleń jest żenujące.
Obserwuj wątek
    • Gość: JT Dieta trzynastodniowa oparta na diecie kopenhas... IP: 83.238.140.* 17.12.10, 10:55
      co za durna dieta. nie będzie efektów jojo hehe. Metabolizm zatrzymany na max'a
    • Gość: evva Dieta trzynastodniowa oparta na diecie kopenhas... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 11:19
      Redakcjo, miejże trochę umiaru w publikowaniu szkodliwych bzdur. W 13 dni 20 kilo bez jojo, i zdrowo. Oczywiście.
      • Gość: Anik Re: Dieta trzynastodniowa oparta na diecie kopenh IP: 217.153.172.* 17.12.10, 15:51
        Dokładnie, poza tym - po tej diecie czeka: ZATWARDZENIE!!! smile
        na zdrófko!
        • kosmiczny_swir Ja znam najelepszy system odchudzania 18.12.10, 12:55
          Ja znam najelepszy system odchudzania - większa aktywność fizyczna (np. rowerkiem do pracy 10 km) i pełnowartościowe jedzenie, mniej skrobii a więcej cukrów prostych. Nie trzeba się głodzić.
    • Gość: dietetyk Czary mary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 11:40
      a dupa rośnie.

Po prostu mniej żreć trzeba!!
    • Gość: mg odradzam IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.10, 13:04
      zwlaszcza dziewczynom z problemem akceptacji wlasnego ciala. To wlasnie dzieki tej diecie stalam sie 100-proc. anorektyczka - dzieki niej okazalo sie, ze moge sie wyglodzic i osiagnac 44 kg. A potem na dlugie lata z tego nie wyjsc. To jest pieklo dziewczyny - terapie grupowe i indywidualne, syf, mogila. Ten artykul powinien byc usuniety, a dieta - zakazana przez WHO.
      PS. Jesli jestescie estetkami, to pamietajcie, ze po naglej utracie wielu kg (jak w przypadku tej diety), od razu powstaja rozstepy - na udach, pupie, a zwlaszcza na piersiach, co wyglada najgorzej. Niestety, skora na moim ciele nigdy nie bedzie juz taka sama. Zestarzala sie przedwczesnie w wieku 20 lat. Niedozywienie jest niezdrowe, nie patrzcie na mode. Nie wiem tez, czy to z tego powodu (anoreksji), ale obecnie (24 lata) nie moge zajsc w ciaze. Uczcie sie na moim doswiadczeniu i nie popelnijcie mojego bledu. Macie szanse na bycie zdrowymi i pieknymi dziewczynami bez tej diety, wierzcie mi. Poza tym - faceci nie lubia chudych dziewczynwink jest takie badanie, z ktorego wynika, ze kolesie zenia sie tylko z laskami majacymi powyzej ok. 96 cm w biodrach, a z tymi, ktore maja mniej, spotykaja sie max 2 lata. Przezylam rowniez na wlasnej skorzewink badzcie madre, nie dajcie sie oglupic Top Model i innym bzdetom. Peace
      • Gość: mg aha, IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.10, 13:10
        zapomnialabym - wyniki badan mojej watroby po przyspieszniu metabolizmu: mowiac pospolicie - masakra. Cale szczescie, ze powolutku sie regeneruje - w przeciwienstwie do jelit.

Dziewczyny, blagam, nie dajcie sie modzie. Moda ma Was w dupie, a wy nie powinnyscie miec w dupie wlasnego zdrowia i siebie. Skupcie sie na tym, co najwazniejsze - samorealizacji, zdobyciu wyksztalcenia, byciu niezaleznymi. Tylko takie laski sa wartosciowe dla prawdziwych facetow. Wiecej gazet opiniotworczych (nie chce tu robic nikomu reklamy), mniej Cosmo i innych glupot (bez urazy).
        • sylwia.forum Re: aha, 21.12.10, 00:12
          Mądre słowa.
          Dieta jest za to przerażająca i głupia.
    • Gość: mm Dieta trzynastodniowa oparta na diecie kopenhas... IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.10, 14:33
      jaka OPARTA na diecie kopenhaskiej?
      toć to kopenhaska bez żadnych zmian!
      zima - zdecydowanie odradzam chyba że ktos może przeleżeć pod kocem te 13 dni- inaczej ciemno to widzę
    • Gość: iw-ona Dieta trzynastodniowa oparta na diecie kopenhas... IP: 178.73.48.* 18.12.10, 07:13
      To smutne, że Gazeta, organizująca tak fajną akcje jaka Polacy Odwagi, namawiającą do zmiany trybu życia i nawyków żywieniowych nagle rozpływa się nad cudem Diety Kopenhaskiej
    • Gość: Ami Odradzam stanowczo!!! IP: 81.190.103.* 18.12.10, 08:43
      Bylam tam, masakra. Jojo, krotkotrwaly efekt i masakrycznie niezdrowa. Leci masa miesniowa, a tluszcz zostaje.
    • Gość: maxx Dieta trzynastodniowa oparta na diecie kopenhas... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.10, 09:17
      Jako dieta ostatniej szansy, tak. Zrobiłam, zleciało mi 6 kg, które inaczej nijak nie chciało zejść. Bzdura, że nie można solić, bzdura że nie można zamieniać, bzdura że trzeba trzymać się ściśle. Ja trzymałam się tego co mogę zjeść danego dnia, i robiłam np. pyszną sałatkę z sałaty, jajka, szynki i pomidora, niebo smile Szpinak można zamienić na brokuły. Brać witaminy, pić coś błonnikowego (np. colon c) i dużo wody i wszystko jest ok. Najśmieszniejsze jest to, jak smakował mi banan, boże jaki słodki smile i grzanka smile
      • Gość: gośc Re: Dieta trzynastodniowa oparta na diecie kopenh IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.11, 15:23
        banan i grzanka - coś wspaniałego ;D
    • Gość: Lizeuf Oloiulec Genialna dieta. IP: 178.56.139.* 20.12.10, 23:09
      Ja bym jeszcze wodę odstawił i dorzucił jakiś diuretyk, żeby podkręcić efekt.
      Tylko nie zapomnijcie spytać, gdzie jest najbliższy OIOM, żeby poinformować rodzinę gdzie ma was odwiedzać, jak będziecie pod respiratorem smile
    • Gość: kibuc Re: Dieta trzynastodniowa oparta na diecie kopenh IP: 193.22.252.* 21.12.10, 10:31
      Dla pogłębienia efektu odchudzania i uniknięcia przykrego uczucia zmęczenia pod koniec dnia, ostatni posiłek tej diety warto zastąpić podwójną dawką amfy. Bardziej szkodliwie dla zdrowia i tak nie będzie, za to jakiego da kopa!
    • wildneofita Dieta trzynastodniowa oparta na diecie kopenhas... 29.12.10, 21:29
      Zgadzam sie z tym ze dieta kopenhaska powoduje efekt jojo. Niewspominajac juz o tym ze trzeba odmuwic sobie prawie wszystkiego. To nie dla mnie, sprobowalam i teraz zaluje. Chociaz dzieki temu znalazlam odpowiednia strone internetowa z roznymi dietami, ich opisami, wskazowkami a co najwazniejsze to byl tam sposob na chudniecie bez przestrzegania diety, tzw. odchudzanie bez wyrzeczen. Jesli jestes zainteresowana/ny odwiedz roznediety.blogspot.com/ i sam sie przekonaj. Dla mnie zadzialalo bez efektu jojo smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka