Gość: lili Re: GINEKOLOG-Wrocław IP: *.bg.pwr.wroc.pl 07.12.04, 18:19 A co moje drogie powiecie na temat Pani dr Kotkowskiej ktora przyjmuje w Corfamedzie? i Pana prof. Wojtonia który przyjmuje na Hirszfelda??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: GINEKOLOG-Wrocław IP: *.wroclaw.mm.pl 11.12.04, 19:50 Witam!Dzisiaj byłam pierwszy raz u Pani Kotkowskiej - jejku tak delikatnie mnie jeszcze nikt nie badał - zaznaczam, że pierwsze badanie ginekologiczne miałam w Szpitalu na Brochowie w pierwszy dzień okresu jak mnie tam karetka przywiozła. Lekarz badał delikatnie, ale że byłam obolała to mnie wszystko bolało. Pani Kotkowska już na wstępie zrobiłą szeczególowy wywiad, mam za tydzień iść na pobranie krwi do badań hormonalnych i w ogóle. Poszłam do ginekologa z powodu dzikich bóli miesiączkowych i co? ŻADNYCH HORMONÓW!!! No i całe szczęście, będę próbować innymi sposobami mi pomóc, ale hormonów nie dostanę Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
moboj medi-concept 16.12.04, 09:59 mam za sobą moją pierwszą wizytę w tej przychodni u pani doktor Marty Góreckiej - balcerek. gorąco polecam, bo jak na takie warunki, jakie panują w tej przychodni to 70 - 100 złotych to naprawdę niewiele. w przychodni pracują bardzo miłe połozne, które przeprowadzają bardzo szczegółowy wywiad z pacjentką - trafia to wszystko do bazy komputerowej i lekarz w swoim gabinecie ma wgląd we wszsytkie sprawy dotyczące osoby badanej: choroby w rodzinie, miesiączkowanie, zabiegi, operacje. po rozmowie z położną trafiłam do gabinetu pani doktor: najpierw dłuuuuga rozmowa, potem badanie + usg dopochwowe + cytologia + obowiązkowe badanie piersi. pani doktor bardzo miła, fachowa, bardzo delikatna. naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem. dodam, że jest to klinika, która posiada bardzo nowoczesny sprzęt i zatrudnia świetnych fachowców. własnie się dowiedziałam, że mają tam też urologów i pewnie tam będę leczyć moją kamicę nerkową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: medi-concept IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.04, 11:11 Moboj-czy jest moze strona internetowa tej przychodni Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: medi-concept 16.12.04, 11:57 juz podaję linka: www.mediconcept.wroc.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama blizniakow dr.Cyprian Goluda z Dyrekcyjnej-POLECAM!!!! IP: 212.244.79.* 17.12.04, 13:12 Swietny ginekolog-poloznik.Ma niesamowita wiedze na teamt kobiecego ciala ,chorob a takze srodkow anty.Pracuje na dyrekcyjnej. NIE POLECAM natomiast dr.Florjanskiego tez z dyrekcyjnej-o maly wlos nie byloby moich malochow Odpowiedz Link Zgłoś
martuniam Re: dr.Cyprian Goluda z Dyrekcyjnej-POLECAM!!!! 21.12.04, 11:44 czesc dziewczyny!!!!!!!!!!! a czy ktoras jest pacjentka dr. PIETKIEWICZA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tova Re: dr.Cyprian Goluda z Dyrekcyjnej-POLECAM!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 17:06 a czy znacie dr Heimratha z Dyrekcyjnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: dr.Cyprian Goluda z Dyrekcyjnej-POLECAM!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.12.04, 23:55 Poznałam tego Pana w bardzo smutnych dla mnie okolicznościach, ale gdyby nie od juz mogłabym z Toba nie rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janine Gdzie doładnie przyjmuje dr.Cyprian Goluda ?? IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.12.04, 14:04 Mam pytanie w jakiej przychodni konkretnie przyjmuje dr Goluda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama blizniakow Re: Gdzie doładnie przyjmuje dr.Cyprian Goluda ? IP: 212.244.79.* 03.01.05, 02:15 w przychodni w żórawinie.W czwartki Odpowiedz Link Zgłoś
kredka8 Re: GINEKOLOG-Wrocław 23.12.04, 20:08 czy znajome jest wam nazwisko dr Skrockiego? bylam u niego ostatnio na ekspresowej wizycie i okazalo sie ze mam lekka nadzerke a co ciekawe moje dwie kolezanki wyszly od niego z taka sama diagnoza... co mam o tym sadzic? prosze o opinie na jego temat Odpowiedz Link Zgłoś
pixi4 dr Winiarska 03.01.05, 00:00 Czy ktoras z Was leczy sie moze u dr M Winiarskiej? Co o niej sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: GINEKOLOG-Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 15:59 Cześć dziweczyny pdr Szymkiewicza którt przyjmuje na ulGrochowej 23a tel.3324440 miałam już kilku lekarzy bo mam problemy z jajanikiem była to drOrlik z Sądowej-beznadziejna babka tylko recepty wypisuje i pani z Corffamedu ale też nie była rewelacyjna więc niewiem czym się zachwycacie w dodatku trzeba płacić.Szymkiewicz przyjmuje na NFZ trzeba czekać tydzień lub dwa trzy dni przyjmuje w poniedziałki od 15-19 środy i piątki w tych samych godz. Kieruje na USG piersi badanie kosztuje 40 zł i jest dobry ma poczucie humoru i profesjonalista w 100%polecam z ręką na sercu wiem że pracuje w szpitalu na Hirszfelda jest także onkologiem a warto dodać że mojej kuzynce obniżył cene zabiego usuwania nadzerki mówiąć dziecko złota nie nosisz to dal Ciebie 100zł normalnie kosztuje 200 polecam naprawdę warto!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek76 Re: GINEKOLOG-Wrocław-Corfamed 05.01.05, 11:11 Ale się wycwanili w tym Corfamedzie - było 35 zł w tym USG i cytologia, potem 40 zł, a teraz badanie z USG 40 zł, ale dodatkowo cytologia 10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mmarysia Re: GINEKOLOG-Wrocław- dr EKO na Chałubińskiego 17.01.05, 00:35 czy któraś z Was zna dr Ekonjo pracuje w klinice na Chałubińskiego- czarnoskóry przystojniak? prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eta5 Re: GINEKOLOG-Wrocław- dr EKO na Chałubińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 11:04 facet mieszka koło mnie i do tego przyjmuje w mojej przychodni, ja osobiscie Go nie znam ale wiem ze baby wala do Niego drzwiami i oknami, wiesz mieszkamy na wsi a tu sie wiele mówi ) ponoc bardzo sie opiekuje swoimi pacjentkami na klinikach no i jest chyba coraz mądrzejszy bo jak bywam w przychodni to czasem czytam ze dr Eko nie przyjmuje bo sie szkoli za granica wiec............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: GINEKOLOG-Wrocław- dr EKO na Chałubińskiego IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 15.02.05, 10:59 Błagam o jakiś kontakt do tego lekarza! Będę bardzo wdzięczna gg1492999 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: GINEKOLOG-WrocławGRZYBICA IP: *.bg.pwr.wroc.pl 18.01.05, 19:14 Mam nawracajace grzybice pochwy! co miesiac laduje na samolocie ginekologicznym. Chodze do dr Kotkowskiej i zastanawiam sie ze moze czas na zmiane skoro juz od roku nie moge sie pozbyc grzyba!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: GINEKOLOG-Wrocław IP: *.komputerowe.com 18.01.05, 21:19 Również chodzę do dr Kotkowskiej... ...i mam mieszane uczucia... to chyba ''fabryka'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katik Re: GINEKOLOG-WrocławGRZYBICA IP: *.adm.uni.wroc.pl 24.01.05, 10:56 A miałaś badany poziom żelaza? Ja też walczyłam bezskutecznie kilka (a nawet kilkanaście!) miesięcy, a teraz wreszcie mam spokój. Co jakiś czas łykam Sorbifer (albo inne tego typu świństewko ) i jest ok. Oczywiście nie polecam robić tego na własną rękę. Może poproś o skierowanie na badanie. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
batcaverippedstockings EVRA 24.01.05, 02:24 A ja tak od czapy ))) No, może niezupełnie. Mam na zbyciu opakowanie plastów Evra (nie moge niestety stosować) no i nie chciałabym,żeby się zmarnowało. Jesli więc któraś z Was stosuje, to podaję tel 0-605-241-772 i maila: luna_81@o2.pl. Oczywiście sprzedam taniej niz w aptece (dałam za nie 60 zł). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika dr Radomska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.05, 08:29 czy ktoś może zna panią doktor? Przyjmuje w Rondo-med Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta.w Re: dr Radomska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:52 Znam i nie polecam. Jest arogancka i nie przyjemna. Pacjenki olewa i traktuje jak zło konieczne. Działanie na zasadzie: "Wie Pani teraz skierowania Pani nie wypiszę, ale jak przyjdzie Pani do mnie prywatnie...". Byłam w ciąży, poszłam do niej, bo miałam najbliżej no i kobieta. To zbadała mnie bardzo nie delikatnie. Czułam się w tym dniu fatalnie, a że pracowałam poprosiłam ją o zwolnienie na dwa dni, zwolnienia nie dała, a mnie pogotowie zabierało wieczorem z domu. Nie polecam. Jeśli zaś chodzi o ginekologa w Rondomedzie to słyszałam, że dr. Miśkow jest dobry. Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: dr Radomska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.05, 18:53 ojej! to mnie dopiero zmartwiłaś(((( jestem już do niej zapisana; pierwszy raz idę do Rondomedu - podczas telefonicznej rejestracji o dr Miśkowie mi nawet nie wspomniano tylko o dr Świdraku; wybrałam kobietę i ...już się boję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Świdrak Re: dr Radomska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.05, 20:48 Dr Świdrak nie jest najgorszy, jest dosyć delikatny, wymrażałam u niego nadżerkę, poleciła mi go koleżanka, która miała podobny problem. Zabieg był wykonywany ponad 3 lata temu i do dzisiaj nic mi się nie odnowiło. Koszt: 150 PLN. Ale nie jestem do końca do niego przekonana, trochę anonimo traktuje pacjentki i nie za bardzo przejmuje ich nieraz może wyolbrzymionymi lękami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majolka Re: EVRA IP: *.chello.pl 27.01.05, 21:19 chtnie kupie maria.kania@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mopka Re: GINEKOLOG-Wrocław- dr Sender 21.02.05, 11:32 Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat dr Sender ????? Odpowiedz Link Zgłoś
megynka Kos - Położyńska 21.07.05, 15:50 Czy ktoś zna tą Panią? A może prowadziła którejś z Was ciążę? Proszę o opinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elsa Re: Kos - Położyńska IP: *.242.81.adsl.skynet.be 16.08.05, 16:39 Nie polecam, wyjatkowo olewajski stosunek do pacjentek!To jest nie tylko moja opinia! Odpowiedz Link Zgłoś
martynap2 Re: GINEKOLOG-Wrocław 17.03.05, 11:52 Czy dr Bielicki pracuje w jakims szpitalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intraday Re: GINEKOLOG-Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.03.05, 18:29 Dr Bielicki nie pracuje w zadnym szpitalu, przynajmniej tak bylo ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynap1 Re: GINEKOLOG-Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:34 Dziekuje za odpowiedz. Szkoda, zamierzam zajsc w ciaze i wolalabym aby prowadzacy moja ciaze lekarz pracowal w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Wrocław- dr Tracz-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:01 bardzo prosze o opinie na temat tej pani doktor Odpowiedz Link Zgłoś
megynka dr. Pawluk 05.08.05, 12:39 Czy ktoś wie, gdzie przyjmuje ten lekarz i jaki jest nr telefonu do jego gabinetu? Jeśli takich danych nie można podawać na forum, proszę o kontakt na e- mail: megynka@poczta.fm Proszę też o o pinie o tym lekarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silen Re: dr. Pawluk IP: *.pl / 80.50.252.* 23.09.05, 23:43 Zaporoska 66, telefon jest na tablicy nad wejsciem do klatki Odpowiedz Link Zgłoś