Dodaj do ulubionych

stosowanie htz a objawy klimakterium

31.01.11, 18:51
pytanie: czy podczas stosowania plasterkow systen sequi mozliwe jest w dalszym ciagu odczuwanie negatywnych skutkow klimakterycznych?
Niedawno skonczylam 40 lat, od roku mniej wiecej mialam problemy z nieregularnymi miesiaczkami, kilka razy musialy byc farmakologicznie wywoływane, w koncu wraz z lek.stwierdzilismy, że czas zacząć terapie hormonalna, bo doszły typowe klimakteryczne objawy (uderzenia goraca, kolotanie serca, deprecha). W tej chwili po 2 m-cach stosowania objawy sa nadal, zwlaszcza w nocy. Budze sie zlana potem, serce wali jak szalone, w ciagu dnia jest lepiej, choc tez bywa, że dopadnie mnie fala gorąca.
Myslalam ze htz uwolni mnie od tych nieznosnych objawow (dodam, ze stosowalam wczesniej suplementy typu memoplant itp, ale skutek żaden).
Czy jest mozliwe, że plastry sa zle dobrane? a moze tak ma byc?
Do gin dopiero za miesiac.
Obserwuj wątek
    • Gość: 1234 Re: stosowanie htz a objawy klimakterium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 00:49
      Zdecydowanie źle dobrany lek. Dobrze dobrany likwiduje wszystkie nieprzyjemne dolegliwości. Znam z autopsji - na mnie plastry też nie działały tak, jak powinny. Powiedz ginowi jak pójdziesz z wizytą. Jest bardzo dużo najróżniejszych preparatów, któryś na pewno u Ciebie zadziała.
      Poczytaj jeszcze tutaj: forum.gazeta.pl/forum/f,50344,Menopauza.html
      Powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka