felicity005 24.04.04, 15:55 dziewczyny, znacie, moze sprawdzone i nie drogie sposoby na pozbycie sie tego... Jestem szczupla osobka, ale mam to so siebie, ze moja waga czazami sie zmienia +,- 3kg i tak sie tworzy moja tkanka. z gory dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: cellulitis 24.04.04, 16:15 1. "ból, pot i łzy", czyli pożegnanie się z czarną herbatą, kawą, alkoholem, słodyczami (nie masz cellulitu, ale i nie masz życia!). 2. ćwiczenia na uda, jazda na rowerze. 3. podobno kremy niewiele pomagają. lepiej robić masaże szorstkimi myjkami. sama walczę jak Don Kichot. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: cellulitis 24.04.04, 17:35 Kremy pomagają, ale na miesiąc, potem wszystko wraca do ponurej normy. poza tym, nie chcę wiedzieć, co robią wątrobie.. "Zgadam się z przedmówcą". Dodam cierpliwość. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
zzztop Re: cellulitis 24.04.04, 22:34 kremów jest od groma, ale to bardzo, bardzo zły pomysł. nie ma cudownego środka, a jak ktoś wyżej napisał, problem wróci. szkoda Twojej wątroby na miesiąc ładnego wyglądania. przeczytaj sobie skład, a nie tylko patrz na obrazki gładziutkich skórek... Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Basen! 25.04.04, 00:01 Basen=zabojca cellulitu Co jest dziewczyny z tymi kremami? Mozecie cos wiecej napisac? Czym szkodza watrobie? Odpowiedz Link Zgłoś
felicity005 cellulitis 25.04.04, 00:21 No wlasnie, tez nie rozumiem o co chodz. co ma krem, ktory stosuje ma skore do watroby. a moze ja o czyms nie wiem?? Odpowiedz Link Zgłoś