10.04.11, 11:01
Witam.
Tydzien temu w poniedzialek dostalam miesiaczke i przebiegala ona normalnie - zawsze zaczyna sie i konczy lekkim "brudzeniem" na brazowo..
niestety w tym miesiacu to brudzenie trwa juz tydzien .. tak jakby miesiaczka trwala juz 13 dzien..
ogolnie na bieliznie malo co jest.. na ogol jakas mala kropeczka, ale gdy np oddale stolec to jest tego wiecej przy podcieraniu.. przy sikaniu bylo poczatkowo tez brazolwo na papierze a teraz juz nie widze tego.. zauwazylam ze gdy [za przeproszeniem] jak siedze na wc i mam gazy to leci wiecej tego. wlozylam z ciekawosci tampona zeby zoaczyc jak to dokladnie wyglada i jest ta wydzielina brazowa i lekko nieprzyjemnie pachnie..
do tego na twarzy pojawil mi sie lekki tzw "grysik", pelno niewidocznych ale wyczowalnych krostek a na ogol problemow z cera nie mam - ale pomyslalam ze to od basenu bo chodze 2 razy w tyg a wiadomo jaka woda
czy to cos bardzo powaznego?
dodam ze u ginekologa bylam ponad rok temu - mialam wtedy robione usg i badanie ginekologiczne(cytologii nie). w rodzinie nie bylo nowotworow u kobiet.
mam 24 lata i jedno dziecko urodzone przez cc z powodu cholestazy i zespolu hellp. nie przyjmuje tabletek antykoncepcyjnych.
martwie sie czy to aby nie cos bardzo powaznego
jesli uda mi sie zarejestrowac jutro na 12 do lekarza do pojde a jesli nie to dopiero za tydzien...
bede wdzieczna za jakas wskazowke, pomoc, moze lekkie uspokojenie..
dodam ze dzis zaczal mnie pobolewac brzuch w podbrzuszu ale to juz chyba z nerwow..
Obserwuj wątek
    • lidek0 Re: uplawy 10.04.11, 14:04
      To chyba czas najwyższy, żeby diagnozę postawił lekarza. My Ci niec nie powiemy.
    • kol.3 Re: uplawy 10.04.11, 17:15
      Musisz iść do lekarza, to jest na podłożu hormonalnym, do uregulowania.
    • talkaijas Re: uplawy 11.04.11, 19:43
      Bylam u lekarza - miesniak na macicy na 2,5 centymetra i zapalenie przydatkow... eh.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka