Jakiś czas temu zaczela pobolewac mnie glowa,bol przychodzil nagle i nagle znikał(głównie w nocy)do tego towarzyszyly mi koszmary senne oraz leki nocne i straszny smao na słodkie.Po jakims czasie doszlo pieczenie i uplawy w pochwie ale to zadna nowosc wiec zaaplikowalam sobie Iladian i bylo ok.Jakies dwa tygodnie temu poczulam ze swedzi mnie pupa,wiec bylam pewna ze to owsiki ,zerknem w tylek zobaczylam dwa biale twory. Zadzwonilam do GP,ta zalecila kuracje Vermoxem mi i domownikom(2x1tab.przez 3 dni,po 2tyg.powtorka),na moje pytanie o dzieci(3miesieczna dziewczynka i 2,5 letnia)odpowiedziala ze dzieci obserwowac ale nic nie podawac.No wiec nikt z domownikow nie wziol Vermoxu jak zalecila doktor,jedni wzieli kiedy im sie podobalo,drudzy wzieli polowe dawki a jeszcze inni wogóle nie wzieli:/(rece opadaja).Poczatkowo bylo ok ale po okolo tygodniu ponownie zaczelam odczuwac. świad ,tabletki wzielam po13dniach i Vermox pobralam 4dni a nie 3 bo czułam ze cos tam sie wierci,podczas brania leku wylazlo ze mnie duzo malych tworow w kolorze żółtawym(najwieksza migracja byla zaraz po załatwieniu sie) i wtedy odkrylam ze te robale nie sa podobne do owsika,moje twory.byly biale ale małe moze cos okolo 1mm.dl w ksztalcie sezamka tylko ze węższe(sory za opis ale nie mam innego pomyslu).Tym razem przy odrobaczaniu bardzo zle sie poczułam,minely dwa dni a ja nadal czuje świąd,dodatkowo doszedl bol glowy,gardła,bezsennosc klucia w klatce piersiowej,bol brzucha,drganie oczu,zerowy apetyt, tragiczna cera i spadek wagi(mam łojitokowe zapalenie)ogólnie czuje sie chora.Dodatkowo u 3miesiecznej corki znalazlam 1szt.robala, mala nie chce mi jesc, jest nerwowa i zle spi w nocy,starsza to samo +straszne parcie na slodkie i totalne rozdraznienie.Przepraszam za byki i chaotyczny opis ale jestem zalamana.Ciagle mysle ze cos siedzi mi w tylku,no i fakt ze dzieci tez podlapaly te świnstwo dobija mnie juz totalnie,non stop piore,prasuje i sprzatam psychika siada

Co to moze byc?w pon.ide z dziewczynkami do lekarza ale do tego czasu oszaleje.Co sadzicie o biorezonansie?,ewentualnie jakie badania polecacie, jakie badania wykonac malutkiej??jeszcze raz sory za bledy ale jestem wrakiem czlowieka...