Dodaj do ulubionych

kask powraca

08.09.11, 13:13

Cześc dziewczynki,

może niektore z Was mnie jeszcze pamietaja..jestem załozycielka tego forum.. Nietsty własnie przeszłam kolejną ciążę pozamaciczną, czwartą :-0)
szkoda gadac...
Tak czy inaczej pozdrawiam weteranki oraz te wszystkie nowe dziewczyny-które spotkała ta przkra przygoda..
kask
Obserwuj wątek
    • agaa66 Re: kask powraca 09.09.11, 11:42
      Hej,
      ojej, tak mi przykro, współczuję i łączę się w bólu. Ja jestem po dwóch i boję się kolejnych.
      Proszę opisz swój przypadek, możesz mi na maila agaa66@gazeta.pl. Mam chęć pogadać.
      Ściskam mocno

Agata
      • magdula602 Re: kask powraca 14.10.11, 19:14
        kask tak mi przykro z tyle razy Cię to spotkało sad
        ja jestem po CP 4 lata a dziś wróciły emocje.... usłyszałam że ktoś poronił a mi ścisnęlo gardło i łzy same napłynęły do oczu sad tego nie da się zapomnieć.....
    • nikitainc Re: kask powraca 08.11.11, 05:48
      Jestem w szoku ze az 4 razy musialas przez to przechodzic to jest naprawde przykre uncertain sciskam!
      Nie wiem czy Tobie albo komus ta informacja sie przyda.. ale Ostatni razem kiedy poronilam i lekarze nie wiedzieli czy to 2 ciaza pozamaciczna czy samopronienie. Lekarka ktora jest rowniez chirurgiem w klinice ginekologicznej powiedzial mi, ze po 3 ciazach pozamacicznych nawet jak da sie uratowac jajowod to go usuwaja poniewaz za kazdym razem wsrasta ryzyko ponownej ciazy pozamacicznej. I jak wiadomo jest zagrozeniem dla zycia. Poza tym najwaznijsze sa zdrowe jajniki. Majac do dyspozycji in vitro nie problemu z zajsciem w ciaze. Nie mieszkam w Polsce i podaje opinie zagranicznego lekarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka