Dodaj do ulubionych

boląca pacha

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.11, 10:34
Dziś po ubraniu bluzki i normalnym funkcjonowaniu poczułam,że boli mnie lewa pacha.Nigdy czegoś takiego nie miałam więc zaczęłam panikować i macać ją próbując coś znaleźć.Nie wybadałam nic ale boli mnie przy wykonywaniu pewnych czynności np.,zamiatanie,podnoszenie rąk do góry.W poniedziałek z miejsca idę do lekarza,ale boje się jak cholera !!!!!
Czy miała któraś z Was coś podobnego?!
Obserwuj wątek
    • mel.la Re: boląca pacha 17.09.11, 13:30
      Tak, mialam i nawet wyczulam powiekszony wezel chlonny a ze akurat mialam robic mammografie moj domowy dal mi skierowanie na usg pachy. Wynik mammografi byl dobry dlatego odmowili mi usg pachy. Od czasu do czasu dalej mnie pobolewa ale nie wyczuwam juz guza. Wczesniej domowy powiedzial, ze to moze byc zapalenie zupelnie nie zwiazane z piersiami, ze nawet przy obcinaniu paznokci mozna dostac infekcje. Nie wiem ile w tym prawdy, w kazdym badz razie nie martw sie za wczasu, to moze byc tez zapalenie mieszka wlosowego przez golenie/depilacje.
      • lidek0 Re: boląca pacha 17.09.11, 14:18
        I zleckewarzyłaś to nie robiąc usg? Ja bym zrobiłą, bo z fusów nie wywróżysz.
        • mel.la Re: boląca pacha 17.09.11, 15:01
          lidek0 napisała:

> I zleckewarzyłaś to nie robiąc usg? .

Przeciez napisalam, ze nie chcieli mi zrobic usg mimo, ze mialam skierowanie. Mieszkam w Holandii i tu sluzba zdrowia funkcjonuje innaczej niz w Polsce

> Ja bym zrobiłą, bo z fusów nie wywróżysz.

jak bym byla w Polsce to tez bym zrobila wiec zachowaj swoje dobre rady dla siebie

• lidek0 Re: boląca pacha 18.09.11, 18:52
            A Ty przepraszam na czole masz napisne gdzie mieszkasz? Jakbyś od razu napisała skąd jesteś bym się nie odzywała.
            • mel.la Re: boląca pacha 18.09.11, 19:42
              lidek0 napisała:

> A Ty przepraszam na czole masz napisne gdzie mieszkasz? Jakbyś od razu napisała
              > skąd jesteś bym się nie odzywała.

Ales Ty glupio-madra ;/ Czy ja zalozylam ten watek i prosilam o porady ? Przyczepilas sie do mnie jak rzep psiego ogona, odczep sie wreszcie i nie laz za moimi postami bezczelna babo!
              • lidek0 Re: boląca pacha 18.09.11, 20:36
                Nie chodzę za Twoimi postami i nie jestem tak niegrzeczna jak Ty, nie oceniam innych, proponuję zanim ocenisz kogoś innego oceń siebie. Beszczelny tak na marginesie jest tu kto inny, mogłaś zingnorować to co napisałam.
                • Gość: Fiona Re: boląca pacha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.11, 18:48
                  Pacha przestała boleć ale na wizycie u ginekologa byłam,piersi w porządku i węzły też więc jestem spokojna,jednak nie ukrywam,że taki przypadek miałam po raz pierwszy i snułam czarną wizję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka