Dodaj do ulubionych

Salve Łódź

30.05.04, 20:08
czy ktoś z Was korzystal z tej przychodni w ramach umowy z NFZ?
Obserwuj wątek
    • snow.white Re: Salve Łódź 30.05.04, 21:40
      tak,ja.
      Trzeba przyniesc jakis swistek o ubezpieczeniu pokazac,ja jestem studentka,wiec
      kazali wziac od rodzicow-dlatego jaki konkretnie Ci nie powiemsmile
      • nika1310 Re: Salve Łódź 30.05.04, 21:52
        czy wtedy mozesz korzystac za darmo takze z ginekologii? mozesz powiedziec cos
        wiecej jak wyglada leczenie tam? czy dlugo sie czeka na wizyty u specjalisty
        itp będę wdzięczna jak napiszesz coś więcej
        • snow.white Re: Salve Łódź 30.05.04, 22:01
          no ja wlasnie u ginekologa tak bylam tam,juz kilka razy.Jest tam wybor
          lekarzy,badania wszytskie na miejscu,ja jestem zadowolona. Jedyny minus,to,ze
          trzeba sie jakis czas wczesniej zapisywac-ale ostatnio nie bylam,wiec nie
          wiem,jak teraz wygladaja terminy.
          Wiem,ze bardzo ok jest dr Lipecka-Kidawska,ja bylam u dr Walczak,bardzo mila i
          kompetentna osoba.
          • nika1310 Re: Salve Łódź 30.05.04, 22:13
            a dr Sobczynski? slyszalam ze on jest najlepszy? jakie badania mozna zrobic w
            ramach NFZ za darmo? Rozumiem, ze tam przyjmuja i panstwowo i prywatnie?
            widzialam w internecie strone z cennikiem wizyt, dlatego sie dopytuje
          • nika1310 Re: Salve Łódź 30.05.04, 22:15
            pomylilam nazwisko, chodzilo mi o Sobkiewicza
            • snow.white Re: Salve Łódź 30.05.04, 22:25
              tego pana nie znam,wybieram zawsze lekarki,wiec Ci nie pomoge... a badania typu
              usg i cytologia z tego,co mi wiadomo,sa za darmo-ale konkretnie bardziej,to
              mozesz zadzwonic i zapytac,bardzo mile panie udzielaja info-633-56-61; 633-78-01
              smile
              • nika1310 Re: Salve Łódź 30.05.04, 22:29
                bardzo Ci dziękuję za namiary, jutro sie tam wybiorę, to się może od razu
                zapiszę.
                • snow.white Re: Salve Łódź 30.05.04, 22:33
                  nie ma za cosmile struga 3 chyba,ale pewnie wiesz,gdzie.
                  pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka