marciaj 08.06.04, 22:54 POMOCY MAM UPLAWY,NIE PIECZE,ALE ODCZUWAM DELIKATNY ŚWIAD ,NIE MA ZACZERWIENIENIA ,CZY TO MOZE BYC GRZYBICA?PROSZE O POMOC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini_very_bianco Re: POMOCY CO TO? 08.06.04, 23:00 chyba ja Ci coś o tym pisałam czy to bakteryjsko, czy grzyb, można się dowiedzieć po pobraniu próbki u lekarza. Było tu kilka domowych sposobów na walkę z tym paskudztwem, jeśli dopiero się zaczyna, masz jakąś szansę je wytępić bez antybiotyków i innych zabijaczy małokomórkowców 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIka Re: POMOCY CO TO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 13:31 Nalezaloby pojsc do lekarza, na pewno nie bedzie potrzeby antybiotykow przy takich objawach, wystarcza jakies globulki dopochwowe (na recepte). Moze cos bez recepty, np Albothyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: POMOCY CO TO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 20:15 czasami po kuacji antybiotykami albo mycie sie mydlem niszczy naturalna ochrone pochwy co wywoluje swiad i pieczenie . Prosty sposob i sprawdzony to kup plyn do chigieny intymnej i tym sie myj a do tego bez recepty masc CLOTRIMAZOLUM kosztyje nie cale 4 zl powodzenia napewno pomoze . Odpowiedz Link Zgłoś
risa1 Re: POMOCY CO TO? 13.06.04, 20:20 cytologia wszytko wyjasni. moim zdaniem to niestety grzybica....ale moge sie mylic. badz co badz wszytko jest do wyleczenia, im wczesniej szybciej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś