Gość: rokicia IP: *.195.c71.petrotel.pl 10.03.12, 14:20 Czy jest szansa że uniknę zabiegu czyszczenia? Wyhodowałam sobie strasznie grube endometrium - 24 mm. Mam nadzieję że się złuszczy w czasie miesiączki. A jeśli nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: Grube endometrium IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.12, 21:51 Witaj nie chce Ciebie straszyc ale ja mialam 22mm grubosci i skonczylam krowotokiem i czyszczeniem ktorego nie żaluje!!!!!Nie czekaj tylko zajmij sie Soba!!Nie czekaj tylko do lekarza ja tez panicznie sie balam lyzeczkowania jak diabeł wody swieconej ucieklam z jednego szpitala przed samym czyszczeniem z sali zabiegowej poprostu nie wyrazilam zgody na zabieg zostalam potraktowana jak tredowata poprostu wypisano mnie do domu!wypisano w sobote a w poniedzialek poznym wieczorem dostalam takiego krowotoku ze z domu zabralo mnie pogotowie i na noszach trafilam na ginekologie.Zabieg to tak jak dziewczyny pisza krotka narkoza super wybudzenie i nic nie boli poza tym ze jest niewielkie krwawieniei po paru godzinach do domuQQNie bagatelizuj tego szczera prosba uwazaj na Siebie i jak bedą chcieli lyzeczkowac nie odmawiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Grube endometrium IP: *.dynamic.vectranet.pl 23.08.14, 08:38 Hej! Też miałam taką samą sytuację. Poszłam na zabieg. Samego zabiegu w ogóle nie pamiętam. Dali mi wcześniej coś na uspokojenie to nie dostałam nerwicy Moja rada od razu po zabiegu proś o przeciwbólowe. Mi dali z opóźnieniem i nie było fajnie. Nawet jak Cię nie boli to kłam, bo mnie po wybudzeniu też nie bolało... Teraz krwawię, właściwie plamię nieustannie, a moja śluzówka znowu robi się gruba. Dobijam się do ginekologów, ale niewiele chcą mi powiedzieć. Nie wiem co się dzieje;/ Odpowiedz Link Zgłoś