Gość: kizia IP: *.echostar.pl 18.06.04, 20:08 czy pierwszym objawem ciaży mogą byc bolące sutki? dodam, że miesiąc temu odstawiłam tabletki i spodziewam się okresu w przyszłym tygodzniu...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urbanchaos Re: bolące sutki 18.06.04, 20:26 mogą,wszystko może być zupełnie jak przed okresem,także może to być mylące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizia Re: bolące sutki IP: *.echostar.pl 18.06.04, 20:27 dzięki, no to chyba poczekam jeszcze tydzień zanim zacznę się denerwować Odpowiedz Link Zgłoś
heather_morris Re: bolące sutki 18.06.04, 21:41 Wiele dziewczyn po odstawieniu pigulek (w tym ja tez) ma bolace sutki przez cala 2 polowe cyklu. Niektorym przechodzi to po kilku cyklach, a u innych zostaje na stale... Wiec jesli sie zabezpieczalas lub w ogole nie uprawialas sexu to raczej nie masz powodow do zmartwien Okres po odstawieniu pigulek moze sie tez spozniac (nawet do 60 dni). W razie gdyby okres sie spoznial zawsze mozesz zrobic test. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizia Re: bolące sutki IP: *.echostar.pl 18.06.04, 22:13 jeśli wogóle nie uprawiałam sexu? chodzi o to, że to zabezpieczanie czasami wymykało się spod kontroli... Odpowiedz Link Zgłoś
heather_morris Re: bolące sutki 18.06.04, 22:19 Hmmm... Czyzby prezerwatywa sie zsuwala? Spoko, na razie sie niczym nie martw i czekaj cierpliwie na okres. Sutki na prawde bola wiele dziewczyn... Mnie zaczynaja bolec tak okolo 12 dni przed okresem, a przestaja 1 dnia okresu... Przynjmniej wiadomo, ze sa to dni nieplodne Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: bolące sutki IP: *.proxy.aol.com 18.06.04, 22:27 Fakt, ze zawsze po odstawieniu pigulki, okres sie spoznial i mialam bolace sutki dlugo przd okresem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizia Re: bolące sutki IP: *.echostar.pl 18.06.04, 22:37 nie zsowała się, tylko on szybciej skończył, więc zdjęliśmy prezerwatywę i po krótkim przerywniku oralnym kochalismy się dalej bez... no bo wiedział, że juz drugi raz nie dojdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: bolące sutki 18.06.04, 22:49 Ale zakładam, że wpadło Wam do głowy, żeby się umył...? 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: bolące sutki IP: *.proxy.aol.com 19.06.04, 14:49 jezeli nie jestes najprawdopodobniej w ciazy! Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: bolące sutki 19.06.04, 14:53 Nie stresuj dziewczyny, ja święcie wierzę, że im to przyszło do głowy 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
jolka727 Re: bolące sutki 19.06.04, 16:26 hmmm... przyznam, że nie... ale z drugiej srony sutki zaczęły mnie boleć już wczesniej, a to było już według moich obliczeń po jajeczkowaniu... chociaż wiem, że to nie jest pewne... a swoją drogą, czy sex oralny to nie tak jakby się umył? wiem, że to pytanie może trochę naiwne.... Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: bolące sutki 19.06.04, 17:29 Nie załamuj mnie... Jezu... I nie chcę wyśmiewać Twojej naiwności, bo nie każdy musi od razu o wszystkim wiedzieć, ale jak już człowiek się decyduje na współżycie, to powinien wcześniej wiedzieć, co to jest plemnik, jakiej jest wielkości i w jakich warunkach jest skłonny przeżyć... 1. masz w buzi mydło? 2. jesteś w stanie wyprodukować kilka litrów śliny, żeby facet się porządnie umył? Ludzie, kurde, za seks trzeba się też zabierać z GŁOWĄ, a nie tylko z penisem, pochwą i hormonami!!! 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
zalotnica Re: bolące sutki 19.06.04, 19:43 very_martini napisała: >Nie załamuj mnie... Jezu... I nie chcę wyśmiewać Twojej naiwności, bo nie każdy >musi od razu o wszystkim wiedzieć, ale jak już człowiek się decyduje na >współżycie, to powinien wcześniej wiedzieć, co to jest plemnik, jakiej jest >wielkości i w jakich warunkach jest skłonny przeżyć... ɭ. masz w buzi mydło? ɮ. jesteś w stanie wyprodukować kilka litrów śliny, żeby facet się porządnie >umył? >Ludzie, kurde, za seks trzeba się też zabierać z GŁOWĄ, a nie tylko z penisem, > pochwą i hormonami!!! facet dorwal smarkule i robi wszystko z nia co chce, a w razie problemow i tak ulotni sie w sina dal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizia Re: bolące sutki IP: *.echostar.pl 21.06.04, 20:12 smarkulą już raczej nie jestem szczęśliwie zakochana na etapie planowania ślubu... ale najważniejsze, że dostałam okres, więc jest ok pozdrawiam wszystkie najmądrzejsze na świecie matrony Odpowiedz Link Zgłoś
zalotnica Re: bolące sutki 19.06.04, 19:48 Gość portalu: kizia napisał(a): > chodzi o to, że to zabezpieczanie czasami wymykało się spod kontroli... czasami nie mozna uwierzyc w to co sie czyta... Odpowiedz Link Zgłoś