Dodaj do ulubionych

Proszę o pomc

16.10.12, 21:27
Witam wszystkich,

mam nadzieje że znajdzie się tutaj ktoś kto miał podobne doświadczenia do moich i mógłby mi pomóc. Otóż, ok 3 miesięcy temu podczas przesuwania bardzo dużego i ciężkiego regału, wyskoczyło mi jakby 3 żebro ( dokładnie wygląda tak jakby mi kość żebrowa wysunęła się do przodu po lewej stronie przy mostku), ból nie do opisania, bardzo się wystraszyłam i udałam się do szpitala gdzie zrobiono mi prześwietlenie dano tabletki przeciwbólowe i odesłano do domu, Pani doktor powiedziała że za kilka dni to zniknie jednak nie znikło do dzisiaj, byłam na konsultacji u lekarza ortopedy, jak się okazało pierwsze zdjęcie było źle zrobione bo nic na nim nie widać, zrobiono mi następne tym razem bokiem i faktycznie widać że jest tam jakieś wybrzuszenie, na dzień dzisiejszy mnie już nie boli ale mam zakaz robienia czegokolwiek tzn mogę tylko odpoczywać. Dodam że miałam zrobione wszystkie wyniki tzn krew, mocz i wszystko jest ok. Jest może tutaj ktoś z podobnym problemem
Obserwuj wątek
    • urokijesieni Re: Proszę o pomc 19.10.12, 09:01
      Jeśli to tylko złamane żebro to wszystko w porządku. Wymaga jedynie obserwacji, zrasta się samo.

w ogóle to trochę takie dziwne, że przy przesuwaniu mebli masz problem z żebrem , zazwyczaj coś przeskakuje w kręgosłupie. Miałeś robione zdjęcie kręgosłupa ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka