a.kopiko1 07.07.04, 10:11 czy myślicie, że to są dobre pigułki?? Dostałam je teraz od mojej ginekolog. Wcześniej używałam microgynonu, ale nie mam już ulotki, możecie mi powiedzieć ile hormonów ma microgynon?? Chciałam porównać. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cordosa Re: Rigevidon a Microgynon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 10:57 jest to farmakologicznie ten sam lek, tyllko inny producent Rigevidon = microgynon 21 = stediril Są to zamienniki Jedyne co masz lepiej to taniej troszkę (ok 8 zł) oraz super dokładną ulotkę o interakcjach w rigevidonie. Stediril 30 jest jeszcze tanszy - 2,85 zł. Rigevidon jest węgierski (gedeon richter) , stediril Wyeth Niemcy (to samo co harmonet), Microgynon - Shering Niemcy. Inny producent to szansa na inne środki wypełniające tabletki (ja np. mam uczulenie na coś co Organon daje do marvelonu!), niestety niena każdych pigułkach piszą jakie zastosowali wypełniacze. Ja mam stediril i jest bardzo ok pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś