Dodaj do ulubionych

bóle brzucha

IP: *.net-bis.eu 11.06.13, 20:58
Witam Srdcznie.....neiwiem gdzie si poradzic ...gdzi czytac.. gdzie szukac..dokuczaja mi bóle brzucha..i krzyza...byłam u gastrologa mam zapaleni jelit i helibaktera.....wiem ze mam spore tak samo zrosty....czuje ze goraczkuje mi brzuch......wczesniej tak samo cos takieo miałam ale mijało....teraz sie nasiliło.....i od marca nieumiem z tym zyc....chodze i połakuje.....mam przepisame leki biore juz tydzien i nic....jestem załamana....niewiem czy mi przjdzie.....Byłam juz u ginekologa i u hirurga na us wszystko ok......przy tym strawszne wzdcia ...jestem dziewczyny załamana ....szukam kogos kto miał podobnie....albo jakies forum o zrostach......
Obserwuj wątek
    • Gość: 2apytalska Re: bóle brzucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.13, 11:07
      Witam, od jak dawna masz te zrosty?jesli wcześniej nie miałaś aż takich problemów to może zmiana w żywieniu teraz pogorszyła Twoje samopoczucie? (helicobacter i zapalenie to swoją drogą) a robiłaś jeszcze jakieś badania, np. kału?
    • yellow.yellow Re: bóle brzucha 13.06.13, 22:38
      Jakiego rodzaju masz zapalenie? Nic dziwnego, że boli Cię brzuch. Poczytaj forum: crohn.home.pl/forum/
      może znajdziejsz odpowiedzi na swoje pytania i pomoc.

A zrosty od czego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka