Dodaj do ulubionych

bóle owulacyjne, wkładka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.13, 11:31
Jestem po 30. Przez ostatnich kilka- kilkanaście lat z przerwą na dziecko stosowałam antykoncepcję hormonalną- pigułki. Ponieważ bardzo dokuczały mi skutki uboczne, które ostatnio się nasiliły to zdecydowałam się na wkładkę z miedzią. Założyłam ją 3 m-ce temu i uważam że jest dla mnie idealna. Zero dolegliwości bólowych, o wiele bardziej skąpe miesiączki i praktycznie bez bólowe, regularne. Ale za to mam bardzo bolesną owulację, bardzo.Z dużą ilością śluzu owulacyjnego. Zaakceptowałam te stan, chociażby z uwagi na fakt, że od lat owulacji nie miałam przez tabletki. W tym miesiącu jest ona wyjątkowo bolesna. Do tego doszło brązowe zabarwienie naturalnej w tej fazie wydzieliny. Jeszcze nie jest to typowy śluz owulacyjny. Myślałam żeby wybrać się do ginekologa żeby to sprawdzić, choć wiem, że tak może być. Mam bardzo wysoki próg bólu, więc po prostu obawiam się, że przechodzę coś niepokojącego. Macie podobne doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: maja Re: bóle owulacyjne, wkładka IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.13, 14:54
      moja owulacja to dramat jakies ostatnie 2 cykle. bóle i ostatnio nawte zauważylam, zawroty głowy, niedlugo idę do lekarza...sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka