Dodaj do ulubionych

tabletki anty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.13, 20:56
Witam, mam dość dziwny problem. Postanowiłam brać dwa opakowania tabletek antykoncepcyjnych pod rząd. Jednak w połowie drugiego opakowania dostałam plamień i od połowy drugiego opakowania zaczęłam brać po dwie tabletki dziennie z drugiego blistra(czyli skonczyłam do wcześniej niż po 21 dniach). Teraz zaczęłam 7-dniową przerwę. Potem jednak przyszło mi na myśl, że takie drastyczne obniżenie dawki hormonów może zaburzyć ich skuteczność. Czy powinnam stosować dodatkowe zabezpiecznie? Czy stosunki w ostatnich dniach były zabezpieczone? Bardzo proszę o odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • kocio-kocio Re: tabletki anty 23.09.13, 21:11
      Matkobosko, a czemu po 2 tabletki?
      • Gość: aleksandra.korr Re: tabletki anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.13, 21:19
        Bo podobno branie po 2 tabletki hamuje plamienie. Ale proszę o odpowiedź co ze skutecznością tabletek.
        • Gość: aleksandra.korr Re: tabletki anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.13, 21:41
          Prosze o pomoc
    • Gość: gość Re: tabletki anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 08:39
      Myślę, że wracając po 7-dniowej przerwie do normalnego trybu bedzie oksmile
    • Gość: rtyh Re: tabletki anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 21:00
      dfgh
    • Gość: 5qwer Re: tabletki anty IP: *.tktelekom.pl 21.05.15, 16:06
      Mam taki sam problem i chciałabym się dowiedzieć czy jak podwoilas dawkę czy plamienie ustalo???
      • lidek0 Re: tabletki anty 22.05.15, 20:21
        a masz elementarną wiedzę o tym co łykasz? Bo z wpisu wynika, że kompletnie jej brak sad , normalnie opadają ręce, tylko potem nie pisz, że wszystko masz rozregulowane bo to na własne życzenie.
      • zielinskamaja Re: tabletki anty 01.06.15, 20:47
        Musisz to skonsultować z ginekologiem!!! Zabawa hormonami to nie jest dobry pomysł!!! Ja przy tabletach antykoncepcyjnych co 6 miesięcy pojawiam się na kontroli, żeby tylko niczego nie zepsuć!

Jeżeli jesteś z Warszawy to polecam dr Marka Pokulniewicza - bardzo dobry ginekolog, ale nie karze sobie płacić jakichś ogromnych pieniędzy za wizytę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka