Dodaj do ulubionych

wrzodek na piersi

IP: *.syriusz.net.pl 09.11.14, 01:00
Dziewczyny, pomocy. Na piersi pojawił mi się wrzodek, taki jakby wrośnięty włosek. Pojawił się w maju/czerwcu. Nie schodzi, dermatolog kazała smarować maścią ichtiolową i z antybiotykiem (w sierpniu). Nic to nie dało, w sumie olałam sprawę. Z tego leci taki przezroczysty płyn, czasami z krwią. Ale nie znika, ewentualnie czasami mniejsze jest. W czwartek byłam na kontroli u ginekologa, przy okazji pokazałam. Pan dr chciał wziąć wymaz na posiew, ale po zebraniu stwierdził, że to nic nie da,bo tego jest za mało. Dostałam antybiotyk na 2 tygodnie, jeśli to nie pomoże to do końca roku dr chce to wyciąć i dać do badania histopatologicznego... Trochę zaczęłam się bać... Czy któraś z Was to przeszła i zna jakieś dobre maści
Obserwuj wątek
    • lidek0 Re: wrzodek na piersi 09.11.14, 11:19
      Nikt przez internet Ci nic nie poradzi bo po pierwsze nie ma u lekarza, poza tym nie widać co Ci jest. Najprościej iść od razu na usunięcie z badaniem histopatologicznym i po sprawie. Ja bym nie czekała i się tak nie stresowała.
    • Gość: kamila Re: wrzodek na piersi IP: *.31.40.229.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.11.14, 22:07
      Jesli to od wrośniętego wlosa, to nie polepszy sie dopóki nie usuniesz go ze srodka. Jesli to zwykly otorbiony wlos i nie jest na brodawce ale na skórze, po prostu go wyciśnij i usuń wlos penseta, a samo sie zagoi z pomocą wody utlenionej i plastra.
      • Gość: basia Re: wrzodek na piersi IP: *.syriusz.net.pl 10.11.14, 00:02
        nie wiem czy to włosek, nie mogę tego wycisnąć właśnie crying
        • badencja Re: wrzodek na piersi 10.11.14, 16:54
          wydaje mi się, że gdyby to był włosek to wyraźnie byś to widziała, chyba lepiej posłuchac lekarza i zbadać to - nie ma co się bac smile ewentualnie spróbuj pójść do innego lekarza skonsultowac to
          • Gość: ses Re: wrzodek na piersi IP: 46.228.224.* 17.11.14, 20:39
            www.kowbojki.pl/pokaz/cos-na-piersi-557680
            dziewczyny,tu są foty .. to po antybiotyku już sad i jest gooorzej sad nie wiem czy to tak schodzi dziwnie czy co sad
            • lidek0 Re: wrzodek na piersi 17.11.14, 21:21
              Gdyby Cię to na prawdę niepokoiło poszłabyś wyciąć, a tak siedzisz i rozpisujesz się w internecie to znaczy, że średnio Ci to przeszkadza. Trudno inaczej zinterpretować Twoje zachowanie.
              • Gość: ses Re: wrzodek na piersi IP: 46.228.224.* 17.11.14, 21:24
                nie chcę iść do lekarza, jeśli to np.schodzi w taki dziwny sposób.
                poza tym jak ktoś nie chce nie musi odpowiadać,dość proste.
                wczoraj skończyłam antybiotyk, na czw mam umówioną wizytę - chyba,że zejdzie do tego czasu
                • sandriks Re: wrzodek na piersi 17.11.14, 21:50
                  nie chce iśc do lekarza, chce sobie popłakać na forum i podołować się... no świetne podejście! pokaż to lekarzowi i on stwierdzi czy to sie goi czy nie, ale chyba na to nie wygląda raczej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka