mojepierwszekoki 01.09.11, 00:37 Polska wita Ślązaków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lee Re: Częstochowa to nie Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 01:21 skoro ona jest z Czestochowy to co ja obchodzi slask ? Odpowiedz Link Zgłoś
barczysty90 Re: Częstochowa to nie Śląsk 01.09.11, 07:16 I po co to to takie pcha się do polityki, skoro oprócz względnie ładnej buźki, nie ma nic do zaoferowania? Gdzieś coś dzwoni, ale nie do końca wiadomo gdzie. Więc pomysł w stylu iście SLDowskim, dużo zamieszania a mało konkretów... Jak dla mnie kolejna kompromitacja się szykuje... Więc nawet miło będzie patrzeć. Dziwnym trafem na profilu FB DWÓJKI SLDowskiej - św.Marka Balta - pojawił się ten bilbord... Więc już wiadomo czyj to pomysł, i dlaczego już mi to pachnie kompromitacją i niewypałem... :) Szkoda dziewczyny generalnie, ale skoro takich mentorów i przywódców sobie wybrała... to niech ma. Na Balcie i jego pomysłach daleko się nie zajedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @pl Re: Częstochowa to nie Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 19:41 Totalna głupota, a jeszcze obraza dla ludzi Śląska, z których 99% to po prostu Polacy Odpowiedz Link Zgłoś