laureliamay 24.09.04, 14:56 was miałapodobne problemy????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laureliamay Re: RATUJCIE....CO MAM ZROBIĆ!!!! 24.09.04, 14:57 oj chyba coś popsułam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laureliamay Re: RATUJCIE....CO MAM ZROBIĆ!!!! 24.09.04, 15:13 jeszcze raz......Mam 32 lata.....jestem dopiero co upieczoną mamą drugiej córeczki, która ma już 4 miesiące. Już w 28 dni po porodzie pojawiła mi się znowu miesiączka....nie karmię piersią...i tak było przez kolejne dwa miesiące....teraz czekam na czwartą...i jakoś nie mogę się doczekać.....już tak trwa ponad tydzień...czuję się fatalnie , ponieważ zawsze miałam regularne cykle....nigdy nie zdarzyło się żeby jej nie było oprócz faktu kiedy zachodziłam w ciążę......ale teraz ciąża nie wchodzi w rachubę.....poprostu nie współżyłam tzn.....byłam z mężem....ale nie bylo to do końca.....zresztą nie mam żadnych objawów tak jak w porzednich ciążach, ani straszliwego bólu sutków,całych piersi, częstomoczu.....zrobiłam nawet dwa testy w odstępie 3 dniowym i wyszły negatywnie, a w poprzednich nawet dzień przed spodziewaną miesiączką wyniki były pozytywne... Czuję się fatalnie jakby miało mnie rozsadzić od środka.....jestem strasznie drażliwa.....i w dodatku przeziębiona....nigdy nie miałam takiego problemu...nie wiem co robić.....wiem że wizyta u lekarza murowana......a może są sposoby na pojawienie się miesiączki????.....w trakcie ciąży brałam luteinę....i teraz też przez 3 dni ale nic to nie pomaga....miesiączki jak nie ma tak nie ma........może to już problemy związane z wiekiem......???...zaczynam się psuć???/.......straszne to uczucie.......może któraś z was miała podobne problemy......proszę pomóżcie.....i służcie radą!!!!! Będę wdzięczna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: RATUJCIE....CO MAM ZROBIĆ!!!! 25.09.04, 12:48 A może to są jakieś zaburzenia hormonalne,moze steres opóźnia miesiączkę.Nie bierz żadnych leków na własną rękę.Idź do gina ,niech Cię zbada i on podejmie decyję co trzeba zrobić.Bez lekarza sie nie obejdzie no chyba że przyjdzie okres.POzdrawiam Magda. Chcę zajść tak jak słoneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
laureliamay Re: RATUJCIE....CO MAM ZROBIĆ!!!! 25.09.04, 02:11 laureliamay napisała: > was miałapodobne problemy????? nikt nie ma zdania????...............proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: RATUJCIE....CO MAM ZROBIĆ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 08:55 poprostu jestes w ciazy Odpowiedz Link Zgłoś