Gość: ela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 00:21 jak to jest u Was, zabezpieczacie sie jeszcze jakos mimo brania tabletek? ja raz tak raz nie czasami natomiast mam obawy czy oby to sie jakos zle nie skonczy .... pozdrawiam e Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia1 Re: czy tylko same tabletki?? 26.09.04, 07:12 Masz racje moze sie zle skonczyc - nabawisz sie nerwicy... Po co bierzesz wogole tabletki jak nie wierzysz w ich dzialanie? Jak tak czytam o tych waszych podwojnych i potrojnych zabezpieczeniach to nie wiem czy sie smiac czy plakac... Przez 16 lat bralam tabletki, przez 3 lata mialam spirale, a od roku biore DepoProvera - na mysl mi w tym czasie nie przyszlo stosowac jednoczesnie inne zabezpieczenia. Dzieci nie mam, w ciazy nigdy nie bylam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asica Re: czy tylko same tabletki?? IP: *.ramtel.com.pl 26.09.04, 13:02 Ja tez mialam takie obawy ale szybko sie przekonalam ze bezpodstawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: czy tylko same tabletki?? 26.09.04, 13:42 mialam taki okres, ze uzywalam dodatkowo prezerwatyw, ale to naprawde najlepszy sposob, zeby nabawic sie nerwicy. od kiedy postanowilam nie czytac watkow, ktorych tytuly brzmia a'la: "czy tabletki naprawde dzialaja?" , nie myslalam o kolezankach koleznek ,ktore zaszly mimo stosowania tabletek)) - jest lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
malinowa Re: czy tylko same tabletki?? 28.09.04, 16:01 troche sie przekonalam dzieki e Odpowiedz Link Zgłoś