Gość: gosia IP: 212.160.172.* 26.09.04, 14:18 Czy ktoś słyszał o żelowych kompresach na bóle migrenowe? Interesuje mnie cena, gdzie to można kupić i czy faktycznie działa. To jest chyba produkt niemiecki i nie wiem jak to się pisze ale chyba Migrenum Ice (sorki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingaolsz Re: migrena-żel 26.09.04, 19:03 Na pewno nie "usowaja" bolu, czasem daja troszke ulgi w momencie przylozenia do skroni. Ja mam i czasem stosuje, ale nie pieje z zachwytu Pozdrawiam Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia do kingaolsz IP: 212.160.172.* 26.09.04, 20:05 możesz mi napisać gdzie to kupiłaś i ile dokładnie kosztuje? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: do kingaolsz 27.09.04, 10:15 Niestety nie w Polsce (( ale firma chyba Nexin ( czy cos podobnie) juz na polskim rynku tez jest, wizdzialam reklame w gazecie. Pozdr Kinga p.s. Cefalgin mi zaladek podraznial , poza tym to zupelnie inny rodzaj pomocy. W ogole sie dziwie, ze go jeszcze sprzedaja... Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: migrena-żel 26.09.04, 19:45 podpytaj jeszcze na forum migrena na zdrowiu na prywatnych 16%VOL 22%VAT Takie tam... Forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: migrena-żel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 21:59 czesc zamiast zelu polecam tabletki CEFALGIN. w przypadku gdy zaczyna sie bol (lub wiem ze i tak bedzie glowa bolala) to biore 2 tableki i nie mam ataku migreny. Wczesniej probowalem rozne inne tabletki + taki srodek co sie na czole rozsmarowuje (efekt zlodowacenia), ale tak naprawde to za duzo nie pomagalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: migrena-żel IP: 212.160.172.* 02.10.04, 20:59 dobry masażyk główki i po krzyku a o żelu to zapomnij a ile masz lat że masz migrene. albo upić sie do nieprzytomności to na drugi dzień migreny nie ma tylko glowa boli. pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: migrena-żel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:50 chyba nigdy nie miales ataku migreny... masazyk jasne chyba mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venus Re: migrena-żel IP: *.vc.shawcable.net 03.10.04, 02:32 jestes lekarzyk nie lekarz pojecia nie masz o migrenie to nie jest "bol glowki" i nie zalezy od wieku. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: migrena-żel IP: *.chello.pl 02.10.04, 22:48 MIGREN-PATCH, tak mi się wydaje, niebieskie opakowanie, w aptekach, niecałe 20PLN, w środku trzy saszetki po dwa plastry, jeden na okolice karku, drugi na czoło, zawierają wyciągi z olejków eterycznych i coś tam jeszcze. Ważne żeby użyć ZANIM na dobre rozboli głowa, migrenowcy podobno umieją to ocenić. W życiu nie bolała mnie głowa, więc nie ocenię skuteczności, kupowałam dla kogoś. Farmaceutka twierdziła, że "panie sobie chwalą", ale one tak zawsze. Spróbować jednak warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: do Oli IP: 212.160.172.* 04.10.04, 21:19 Dzięki, właśnie o takie informacje mi chodziło. Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś