Dodaj do ulubionych

dzien chlopca

30.09.04, 12:40
jaki prezent, chce go zaskoczyc, chcialabym cos zabawnego! podajcie soje
pomysly, a moze cos wlasnorecznego (mam czas do jutra, bo dopiero go ujrze!)
pozdrawiam papa
Obserwuj wątek
    • very_martini Re: dzien chlopca 30.09.04, 12:45
      Butelka piwa i możliwość zrobienia tego, na co akurat mają ochotę. Nic ich
      bardziej nie cieszy. To proste stworzeniasmile))

16%VOL
      22%VAT

Takie tam... Forum homeopatia
    • Gość: kajot Re: dzien chlopca IP: *.centertel.pl 30.09.04, 13:08
      kiedy jest dzień chłopaka????
    • Gość: starlette Re: dzien chlopca IP: *.acn.waw.pl 30.09.04, 13:11
      to chyba nie jest pytanie na to forum
      • marita6 Re: dzien chlopca 30.09.04, 13:15
        tak wiem nie to forum, ale sa tu kobiety a one na tym sie znaja, dzien
        chlopaka DZIS!!!!
        • Gość: kajot Re: dzien chlopca IP: *.centertel.pl 30.09.04, 13:18
          dzięki maritko,ale by było! smile)
          pozdrawiam
      • Gość: kajot Re: dzien chlopca IP: *.centertel.pl 30.09.04, 13:16
        ale skoro już padło...ktoś wie??ratunku!
        • very_martini Re: dzien chlopca 30.09.04, 13:19
          Dzień chłopaka dzisiaj? Nie chce mi się wierzyć, w hipermarketach i empikach
          nie ma żadnego stoiska na tę okolicznosć, a dla mnie wyznacznikami prawdziwości
          wszystich świąt są właśnie takie placówkiwink
          Nabrał Cię, żeby dostac prezent, oni wszyscy są tacywink. Zrób mu chłopczyka i
          dziewczynkę z kasztanów i niech się cieszy.

16%VOL
          22%VAT

• Gość: POMOCY Re: dzien chlopca IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 30.09.04, 13:23
            CZY TY mUSISZ WSZĘDZIE SIĘ WTRĄCAĆ ??? NIE MASZ CHYBA CO ROBIĆ < ZACZNIJ ROBIĆ
            LUDZIKI Z KASZTANÓW< MOŻE TO CI POMOŻE.sad(((
            • very_martini Re: dzien chlopca 30.09.04, 13:30
              Chciałaś robić coś samodzielnie, masz okazję.
              Żaden z moich facetów czy przyjaciół nie dostał ode mnie niczego, co można
              kupić w sklepie, ludzie naprawdę bardziej docenią to, że upieczesz im furę
              ciasteczek w różnych kolorach, niż wręczysz kolejny kubek.
              W kwestii wtrącania się - kochanie, to jest tak zwane FORUM, na którym każdy
              może powiedzieć, co mu się żywnie podoba, poza tym, czego zabrania regulamin.
              Wybacz bezpośredniość, ale rozczulają mnei takie reakcje, jak Twoja, a kiedy
              się rozczulam, używam czułych sformułowań.

16%VOL
              22%VAT

• Gość: magda Re: dzien chlopca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:32
              No coż, widać brak kreatywności można uzupełnić brakiem kultury
    • Gość: Ania Re: dzien chlopca IP: 195.94.200.* 30.09.04, 13:25
      Dzisiaj jest naprawdę dzień chlopaka. Też mam problem z prezentem, tylko nie
      chciałam zawracać Wam glowy na tym forum, ale skoro pytanie już padło to może
      macie jakieś pomysła. Perfumy, bokserki, kremy, krawaty - odpadają to dostaje
      już standardowo, sex - codziennie, prawie. Pomóżcie, może czytają to jacyś
      mężczyźni. Jeżeli by się wypowiedzieli to byloby fajnie.
    • marita6 Re: dzien chlopca 30.09.04, 13:51
      myslalam o smiesznym krawacie lub fajnych bokserkach, teraz mysla nad paczka
      pierdolkow troche slodkosci (np; czekoladowe piersi - z cukierni), moze piwko
      lub drinka! a mozee jajko niespodzianke i niech sie cieszy COS SLODKIEGO I
      ZABAWKA! sama nie wiem
      • very_martini Re: dzien chlopca 30.09.04, 13:54
        Eeeej, kup mu samochodzik zdalnie sterowany. Mój brat dostał w zeszłym roku
        takie cudo od swojej panny i bawił się nim na jakimś boisku przez cały dzień.
        Tylko to chyba droga impreza...

16%VOL
        22%VAT

• Gość: gooska Re: dzien chlopca IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:41
          czesc
          ja wlasnie skonczylam robic laurke hehe wycielam kawalek tektury, napisalam
          zyczenia pooklejalam bibula i wyglada kiczowato wink podoba mi sie, potem wpadlam
          na pomysl zeby zrobic kwiatki z bibuly (troche mi sie nudzi) i zrobilam trzy
          ogromne kwiatki z bibuly, maja nawet lodygi i liscie smile jestem pewna ze mu sie
          to spodoba (materialny preznt dostal kilka dni temu)
          teraz pojde zalatwic kilka spraw. zrobie odpowiednia aranzacje wnetrza i jak
          przyjdzie to bedzie zdziwiony.
          Zrobilam tez ogromne napisy ( na kartce A4 jedna litera) i porozkladalam je w
          calym domu. w kazdym pokoju jeden napis wyznajacy moje uczucia do niego smile
          • marita6 Re: dzien chlopca 30.09.04, 14:42
            musze powiedziec ze super, gratuluje pomyslowości!!!!
            • Gość: gooska Re: dzien chlopca IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:47
              moge Ci go pozyczyc jak chcesz (pomysl oczywiscie), zakasaj rekawy i do
              dziela smile
              potrzebne sa farbki, pisaki, bibula i slomki do napojow (lodygi kwiatow)
              • marita6 Re: dzien chlopca 30.09.04, 14:48
                dzieki, ale nie dam chyba rady wracam o 18 z pracy, ale zapamietam ten pomysl!
                napewno!!!
                • Gość: gooska Re: dzien chlopca IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:51
                  smile
    • Gość: gooska Re: dzien chlopca IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 15:03
      nie pozostaje Ci chyba nic innego jak prezent kupiony w sklepie...
      te piersi z ciastkarni to chyba smaczny pomysl...ale wiesz co?
      jesli Twoja milosc lubo pilke nozna to dzisiaj o 20.15 na TVN jest liga
      mistrzow, mysle ze jak z nim ogladniesz to sie ucieszy. do tego piwko,
      chipsy...moj bylby wniebowziety wink
    • Gość: gooska Re: dzien chlopca IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 15:08
      aaa zapomnialam ze dopiero jutro go zobaczysz...
    • Gość: Kasia Re: dzien chlopca IP: *.kdpw.com.pl 01.10.04, 09:27
      A dlaczego obchodzicie Dzień Chłopaka 30 września?
      Ja w szerokim gronie obchodzę ten dzień 10 marca - jest to Święto 40 Męczenników
    • Gość: ela Re: dzien chlopca IP: *.kluczbork.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 15:01
      Ludzików z kasztanów nic nie przebije!
      smile))
      Sprzedałam pomysł dzieciom, pokładały sie ze śmiechu i poleciały szukać w
      kalendarzu październikowych okazji. Jako pierwsza... nasza rocznica ślubu smile))
      • marita6 Re: dzien chlopca 01.10.04, 15:05
        gratuluje pomyslowosci i dzieciaczkow! zdecydowalam sie na dosc niestety
        standardowy pomysl ale mi sie podoba bokserki troszke smieszne i obcisle, wiec
        jego pupcia bedzie ladnie wyeksponowana, aby bylo zabawniej mam takie same
        (damskie rzecz jasna) ale z "tekstem" skierowanym do niego, haha smieszne! i
        karteczka jak zawsze z wyznaniem milosnym!pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka