marita6 30.09.04, 12:40 jaki prezent, chce go zaskoczyc, chcialabym cos zabawnego! podajcie soje pomysly, a moze cos wlasnorecznego (mam czas do jutra, bo dopiero go ujrze!) pozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: dzien chlopca 30.09.04, 12:45 Butelka piwa i możliwość zrobienia tego, na co akurat mają ochotę. Nic ich bardziej nie cieszy. To proste stworzenia)) 16%VOL 22%VAT Takie tam... Forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajot Re: dzien chlopca IP: *.centertel.pl 30.09.04, 13:08 kiedy jest dzień chłopaka???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starlette Re: dzien chlopca IP: *.acn.waw.pl 30.09.04, 13:11 to chyba nie jest pytanie na to forum Odpowiedz Link Zgłoś
marita6 Re: dzien chlopca 30.09.04, 13:15 tak wiem nie to forum, ale sa tu kobiety a one na tym sie znaja, dzien chlopaka DZIS!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajot Re: dzien chlopca IP: *.centertel.pl 30.09.04, 13:18 dzięki maritko,ale by było! ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajot Re: dzien chlopca IP: *.centertel.pl 30.09.04, 13:16 ale skoro już padło...ktoś wie??ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: dzien chlopca 30.09.04, 13:19 Dzień chłopaka dzisiaj? Nie chce mi się wierzyć, w hipermarketach i empikach nie ma żadnego stoiska na tę okolicznosć, a dla mnie wyznacznikami prawdziwości wszystich świąt są właśnie takie placówki Nabrał Cię, żeby dostac prezent, oni wszyscy są tacy. Zrób mu chłopczyka i dziewczynkę z kasztanów i niech się cieszy. 16%VOL 22%VAT Takie tam... Forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POMOCY Re: dzien chlopca IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 30.09.04, 13:23 CZY TY mUSISZ WSZĘDZIE SIĘ WTRĄCAĆ ??? NIE MASZ CHYBA CO ROBIĆ < ZACZNIJ ROBIĆ LUDZIKI Z KASZTANÓW< MOŻE TO CI POMOŻE.((( Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: dzien chlopca 30.09.04, 13:30 Chciałaś robić coś samodzielnie, masz okazję. Żaden z moich facetów czy przyjaciół nie dostał ode mnie niczego, co można kupić w sklepie, ludzie naprawdę bardziej docenią to, że upieczesz im furę ciasteczek w różnych kolorach, niż wręczysz kolejny kubek. W kwestii wtrącania się - kochanie, to jest tak zwane FORUM, na którym każdy może powiedzieć, co mu się żywnie podoba, poza tym, czego zabrania regulamin. Wybacz bezpośredniość, ale rozczulają mnei takie reakcje, jak Twoja, a kiedy się rozczulam, używam czułych sformułowań. 16%VOL 22%VAT Takie tam... Forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: dzien chlopca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:32 No coż, widać brak kreatywności można uzupełnić brakiem kultury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dzien chlopca IP: 195.94.200.* 30.09.04, 13:25 Dzisiaj jest naprawdę dzień chlopaka. Też mam problem z prezentem, tylko nie chciałam zawracać Wam glowy na tym forum, ale skoro pytanie już padło to może macie jakieś pomysła. Perfumy, bokserki, kremy, krawaty - odpadają to dostaje już standardowo, sex - codziennie, prawie. Pomóżcie, może czytają to jacyś mężczyźni. Jeżeli by się wypowiedzieli to byloby fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marita6 Re: dzien chlopca 30.09.04, 13:51 myslalam o smiesznym krawacie lub fajnych bokserkach, teraz mysla nad paczka pierdolkow troche slodkosci (np; czekoladowe piersi - z cukierni), moze piwko lub drinka! a mozee jajko niespodzianke i niech sie cieszy COS SLODKIEGO I ZABAWKA! sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: dzien chlopca 30.09.04, 13:54 Eeeej, kup mu samochodzik zdalnie sterowany. Mój brat dostał w zeszłym roku takie cudo od swojej panny i bawił się nim na jakimś boisku przez cały dzień. Tylko to chyba droga impreza... 16%VOL 22%VAT Takie tam... Forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: dzien chlopca IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:41 czesc ja wlasnie skonczylam robic laurke hehe wycielam kawalek tektury, napisalam zyczenia pooklejalam bibula i wyglada kiczowato podoba mi sie, potem wpadlam na pomysl zeby zrobic kwiatki z bibuly (troche mi sie nudzi) i zrobilam trzy ogromne kwiatki z bibuly, maja nawet lodygi i liscie jestem pewna ze mu sie to spodoba (materialny preznt dostal kilka dni temu) teraz pojde zalatwic kilka spraw. zrobie odpowiednia aranzacje wnetrza i jak przyjdzie to bedzie zdziwiony. Zrobilam tez ogromne napisy ( na kartce A4 jedna litera) i porozkladalam je w calym domu. w kazdym pokoju jeden napis wyznajacy moje uczucia do niego Odpowiedz Link Zgłoś
marita6 Re: dzien chlopca 30.09.04, 14:42 musze powiedziec ze super, gratuluje pomyslowości!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: dzien chlopca IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:47 moge Ci go pozyczyc jak chcesz (pomysl oczywiscie), zakasaj rekawy i do dziela potrzebne sa farbki, pisaki, bibula i slomki do napojow (lodygi kwiatow) Odpowiedz Link Zgłoś
marita6 Re: dzien chlopca 30.09.04, 14:48 dzieki, ale nie dam chyba rady wracam o 18 z pracy, ale zapamietam ten pomysl! napewno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: dzien chlopca IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 14:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: dzien chlopca IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 15:03 nie pozostaje Ci chyba nic innego jak prezent kupiony w sklepie... te piersi z ciastkarni to chyba smaczny pomysl...ale wiesz co? jesli Twoja milosc lubo pilke nozna to dzisiaj o 20.15 na TVN jest liga mistrzow, mysle ze jak z nim ogladniesz to sie ucieszy. do tego piwko, chipsy...moj bylby wniebowziety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: dzien chlopca IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 15:08 aaa zapomnialam ze dopiero jutro go zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dzien chlopca IP: *.kdpw.com.pl 01.10.04, 09:27 A dlaczego obchodzicie Dzień Chłopaka 30 września? Ja w szerokim gronie obchodzę ten dzień 10 marca - jest to Święto 40 Męczenników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: dzien chlopca IP: *.kluczbork.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 15:01 Ludzików z kasztanów nic nie przebije! )) Sprzedałam pomysł dzieciom, pokładały sie ze śmiechu i poleciały szukać w kalendarzu październikowych okazji. Jako pierwsza... nasza rocznica ślubu )) Odpowiedz Link Zgłoś
marita6 Re: dzien chlopca 01.10.04, 15:05 gratuluje pomyslowosci i dzieciaczkow! zdecydowalam sie na dosc niestety standardowy pomysl ale mi sie podoba bokserki troszke smieszne i obcisle, wiec jego pupcia bedzie ladnie wyeksponowana, aby bylo zabawniej mam takie same (damskie rzecz jasna) ale z "tekstem" skierowanym do niego, haha smieszne! i karteczka jak zawsze z wyznaniem milosnym!pa Odpowiedz Link Zgłoś