Dodaj do ulubionych

Wysokie OB

IP: *.play-internet.pl 23.07.17, 17:03
Witam, mam problem - od dłuższego czasu jestem osłabiona, po prostu nic mi się nie chce, bolą mnie kolana i jakby kości, od czasu do czasu zdarza się ból głowy, karku. W końcu zebrałam się i poszłam do lekarza - po tym jak powiększyły mi się węzły chłonne pachwinowe crying Lekarz dał skierowanie na morfologie, mocz itp. - wszystko ok oprócz OB - bliskie 60. Byłam na rtg płuc i u gina - też ok (oprócz mięśniaka - ale on niby nie daje takich objawów). Test ELISA na boreliozę też zrobiłam i nic... Macie może jakiś pomysł co to może być i jakie jeszcze badania zrobić? Iść do reumatologa? I skąd te powiększone węzły (w obydwu pachwinach)? Obecnie czekam jeszcze na USG brzucha, ale mam wrażenie że to też nie to...Pomóżcie, bo nie mam już siły....
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Wysokie OB 23.07.17, 17:07
      a co na to lekarz?
      • Gość: Cytrynka Re: Wysokie OB IP: *.play-internet.pl 23.07.17, 17:16
        Lekarz - zapytał jakie mam pomysły i co proponuje? Obstawiałam boreliozę. On sam nic nie sugerował - powiedział, że trzeba zrobić badania i może coś wyjdzie, że trzeba szukać źródła stanu zapalnego...
        • doral2 Re: Wysokie OB 25.07.17, 20:06
          lekarz CIEBIE pytał o pomysły??
          nie bardzo chce mi się w to wierzyć.
          jeżeli jednak to prawda, to zmień lekarza.

poza tym - czy oprócz tego wysokiego OB, odczuwasz jakieś dolegliwości?
          i powtórz badanie na OB.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka