Gość: iza IP: *.gdynia.mm.pl 06.11.04, 22:06 ...wzięcie kilku (kilkunastu) tabletek antykoncepcyjnych na raz, na zasadzie Postinoru. Czy to jest fakt? Własnie przeczytałam taką informację i jestem ciekawa czy to prawda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dusia Re: Awaryjna antykoncepcja???!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 22:50 no ja tez kiedys w jakiejs gazecie przeczytalam ze wziecie 4 tabletek antykoncepcyjnych po stosunku zadziala podobnie jak postinor. Ale czy to prawda to też chciałabym sie dowiedzieć. Zatem dołanczam sie do Twojego pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Awaryjna antykoncepcja???!! IP: *.gdynia.mm.pl 07.11.04, 20:46 podbijam watek, bom nadal ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Awaryjna antykoncepcja???!! 07.11.04, 22:13 www.antykoncepcja.com.pl/Antykoncepcja_po1.htm www.amwaw.edu.pl/antykoncepcja/pages/postos.htm www.antykoncepcja.w.qo.pl/anty_doraz.htm BARDZO ważne jest, jakie tabletki są łykane. Nie wszystkie są odpowiednie do zastosowania tej metody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cordosa Re: Awaryjna antykoncepcja???!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 22:14 wpiszcie w wyszukiwarkę hasło metoda Yuzpe, ew. w ksiązkach medycznych. Skuteczność troszkę niższa niż postinoru, ale odsyłam tak czy owak do lektury Odpowiedz Link Zgłoś