monmam 24.11.04, 12:58 Witajcie Mamy, Czy któraś z Was stosowała lub stosuje zastrzyk Depo-Provera podczas karmienia piersią? Jak Wasze maleństwa na niego reagują i co sądzicie o tej metodzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Renata Re: Antykoncepcja - Depo-Provera IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.11.04, 22:04 witam jestem właśnie po pierwszym zastrzyku tego leku wiec nie wiem jak to działa na razie czuję się dobrze. Jesli chodzi o wpływ na dziecko to nie odnotowano żadnych zmian w rozwoju i zachowaniuu dzieci których matki stosowały depo-provera. CZytałam trochę o tym leku w necie i wszyscy polecają jako skuteczny i bezpieczny lek dla matek karmiących wiec chyba wiedzą co piszą. Moje maleństwo czuje się dobrze nie zaobserwowałam u niego żadnych zmian ale będe cały czas je pilnie obserwować. Ten lek ma jedną zaletę że po odstawieniu nie trzeba robić żadnych przerw żeby zacząć stosować inne środki antykoncepcyjne mam tu na myśli tabletki. Za niecałe 3 miesiace bede lub nie brała 2 dawkę wtedy mogę wiećej coś na temat samopoczucia mojego i dzidziusia wiecej napisać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś