Dodaj do ulubionych

jak poradzić sobie z brakiem ochoty na sex?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:26
właściwie to na początku należałoby przedstawić sytuację. mam 26 lat, 18 m-
czn acóreczkę , kochanego męża. mieszkamy sami, oboje pracujemy. mam super
teściową a i praca jest nie najgorsza- nawet możnaby powiedzieć, że fajna.
problem polega na tym, że nie odczuwam potrzeby sexu. czasami tylko po
miesiączce, no i przed. i mam kłopot. mąz jest cierpliwy, ale ile można się
tak głodzić? a wiem, że ma potrzeby wielkiesmileprzed ciążą i dzieckiem nie było
rewelacyjnie, ale nie było też tak źle jak jest w tej chwili.
może macie jakieś wypróbowane sposoby na zwiększenie apetytu na baraszkowanie
w łóżeczku? pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • sylwana4 Re: jak poradzić sobie z brakiem ochoty na sex? 25.11.04, 09:51
      Ja miejac 25 lat tez wogole nie mialam za wielkiej
      potrzeby, tak to juz zawsze bylo. Ale przed 3 m-cami
      czytalam w jednym artykole ze picie nagietka poprawia
      prace jajnikow , oprocz tego zaczela brac wiesiolek no
      i pije ta nalewke(nie za dobra ale da sie wypic). I musze powiedziec ze moj
      chlopak az zaczal sie bac
      gdyz ja kiedys zmuszalam sie raz na tydzien to teraz bym mogla codziennie.
      Ale kazdy organizm inaczej reaguje.
      Pozdrowienia
      • Gość: bettina Re: jak poradzić sobie z brakiem ochoty na sex? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 11:16
        Oj mam ten sam problem!! Lat 28 i wieczorami jedyne na co mam ochotę to spać!
        Poratujcie bo mąż się piekli!! A to jeszcze pogarsza bo czuję presje!
        • beatafo Re: jak poradzić sobie z brakiem ochoty na sex? 25.11.04, 18:50
          Hej Ja też mam to samo. Jestem trzy miesiące po porodzie i zero ochoty. Mąż
          włosy z głowy rwie. A jeśli chodzi o ten nagietek i wiesiołek to gdzie to można
          kupić? Wiesiołek to jakieś tabletki czy też coś do picia. Chyba warto
          spróbować, bo brak mi już wykrętów.
          • Gość: sylwka Re: jak poradzić sobie z brakiem ochoty na sex? IP: *.lubawka.net / *.net 26.11.04, 00:29
            ja mam to samo.moja coreczka ma 20miesiecy a ja wogole nie mysle o seksie.nie
            mam wcale takiej potrzeby i to jest przerazajace a moj facet nie daje mi
            spokoju.przed ciaza potrafilismy sie kochac kilka razy dziennie.mam
            25lat.myslalam moze o jakiejs wizycie u endokrynologa ale moze zaczne od tego
            nagietkasmile
      • rahandia Re: jak poradzić sobie z brakiem ochoty na sex? 16.12.04, 18:16
        witam was wszystkie po przeczytaniu tych rewelacji!!!!! jestem pokrzepiona bo powiem ze tez naleze do grupy kobiet ktora ma problemy z ochota na sex kupilam wiesiolek ale zaczelam szukac informacji jeszcze gdzies indziej i na innych stronach przeczytalam ze dziweczyny ktora staraja sie o dziecko tez biora wiesiolek ale ona pisza ze trzeba go brac tylko od pierwszego dnia cyklu a po 14 dnia przerwac i teraz sie zastanawiam czy my kobiety ktore biora go z calkiem innych powodow tez musimy go tak zazywac czy wy zazywacie go caly czas napiszcie jak go stosujecie za szybka dpowiedz bede serecznie zobowiazana bo spieszno mi juz do rozpoczecie kuracji z wiadomych powodowsmile))))) pozdrawiam
    • sylwana4 Re: jak poradzić sobie z brakiem ochoty na sex? 26.11.04, 09:16
      wiesiolek zaczelam brac, poniewaz suchosc tez nie byla
      za przyjemna. Badalam hormony i bylo wszystko ok, a ja nadal
      zero ochoty na wspolzycie.Nagietek kupuje jako ziolko i pije 2 razy dziennie.
      I mi naprawde pomogl, mojemu chlopakowi tez bo biedny nie musi sie tyle
      napraszac a raczej to odwrotnie jest, on ciezko pracuje i niekiedy jest
      zmeczony a ja mu spokoju nie daje (teraz wiem ja on sie musial czuc jak ja
      ciagle mowilam nie teraz kochanie spac mi sie chce smile )
      Pozdrowienia
      • Gość: sylwka Re: jak poradzić sobie z brakiem ochoty na sex? IP: *.lubawka.net / *.net 26.11.04, 22:28
        ide jutro po nagietek!!!!
        • Gość: a Re: jak poradzić sobie z brakiem ochoty na sex? IP: *.chello.pl 27.11.04, 15:13
          ja tez mam yen problem, napiszciwe prosze w jakiej formie jest ten wiesiolek-
          ziolo czy tabletki?
      • gk25 Re: jak poradzić sobie z brakiem ochoty na sex? 03.12.04, 19:43
        Sorki,może trochę się wyrwę z tym pytaniem.Jak długo już popijasz ten nagietek?
    • zebra12 Re: jak poradzić sobie z brakiem ochoty na sex? 27.11.04, 17:43
      Ja mam to samo! Tyle, że od kilku lat....
    • Gość: aga Re: jak poradzić sobie z brakiem ochoty na sex? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:21
      biedni ci nasi faceci, ide jutro po worek nagietka, hiihhi
    • Gość: klara00 doradzcie jak jest odwrotnie IP: *.autocom.pl 01.12.04, 13:26
      kiedy ja chce a moj chlopak nie chce -juz zaczelam podejzewac ze kogos ma.Chyba ze skrzetnie to ukrywa , ale narazie nic za tym nie przemawia.Mam wrazenie ze sie znudzil moja osoba , choc uwazam ze nie ma powodów.Nawet nie ma wzwodu.Co jest??.Dodam ze on ma 25 lat i uwazam ze to jest nie normalne.Doradzcie cos.
      • Gość: mimi Re: doradzcie jak jest odwrotnie IP: *.72.1311O-CUD12K-01.ish.de 01.12.04, 15:13
        a jak dlugo juz nie sypiacie z soba? Moze twoj chlopak ma duzo stresu lub
        pracy (nie wiem co robi ?)
        Niekiedy faceci o tylu rzeczych mysla ze nie moga sie koncetrowac, oni tez sa
        ludzmi a nie maszynami.
        Moze po prostu porozmawiaj z nim.
        Pozdrawiam
    • Gość: monika Re: jak poradzić sobie z brakiem ochoty na sex? IP: 195.117.104.* 01.12.04, 14:47
      cieszę się że nie jestem osamotniona w temacie , szkoda tylko że to taki
      niezbyt wesoły tematsmileKiedys załozyłam taki wątek ale jedynymi odpowiedziami
      było- koniecznie młodego mężczyzne lub czy to problemy natury
      psychologicznej ...a mi właśnie chodziło o cos takiego jak tu piszecie,
      nagietek powiadacie? zaraz biegne ...smile)))pozdrawiam aseksualnie nastawione do
      życia smile
      • Gość: mimi Re: jak poradzić sobie z brakiem ochoty na sex? IP: *.72.1311O-CUD12K-01.ish.de 01.12.04, 15:15
        moze sa tez inne ziolka, nagietek tez kupilam , oprocz tego wiesiolek.
        Czeba w koncu wszystko probowac, oj my kobiety sie latwo nie mamy .
        Moze zrobimy eliksir ziolowy z wszystkimi ziolami co moga pomoc smile
    • Gość: mimi Re: jak poradzić sobie z brakiem ochoty na sex? IP: *.72.1311O-CUD12K-01.ish.de 01.12.04, 15:21
      pryzmat.pwr.wroc.pl/Pryzmat_147/147ziola.html
      ciekawe, moze tez sprobujemy ?
    • Gość: monika jeszcze raz ja :) IP: 195.117.104.* 01.12.04, 15:23
      tak sie rozentuzjazmowałam tym nagietkiem ... smileJa na poczatku myslałam - to
      zmęczenie, potem -bo nie mam jeszcze miesiączki, jak wróci to bedzie lepiej.
      Wróciła dwa miesiące temu i dalej nic. Potem pomyslałam- skończę karmić to
      wszystko wróci do normy, skończyłam miesiąc temu , wysypiam się ale dalej nic.
      Mała ma 18 miechów, wartałoby stac się znów żoną a nie tylko mamą ...Byłam u
      ginki, poleciła CEFHANODYSIAK ,ale kosztuje 60 zł...Zacznę jednak od nagietkasmile
      • Gość: monika zrobiłam błąd w nazwie IP: 195.117.104.* 01.12.04, 15:26
        Cephadysiak a nie cefhanodysiak , sorki
        • monisia801 Re: zrobiłam błąd w nazwie 01.12.04, 15:29
          a jak ma ten Cephadysiak skotkowac?
          • Gość: monika do monisi IP: 195.117.104.* 01.12.04, 22:02
            Zwiększać ochotę na seks, należy go brać kilka razy w ciągu dnia a jeżeli
            chcemy na "juz w tej chwili" to podobno nawet co 15 min. Szczerze mówiąc nie
            zagłębiałam sie tak dokładnie w ten preparat bo na dzień dzisiejszy nie jestem
            w stanie sobie na niego pozwolić, 100 tabl-60 zł, gdyby był do stosowania 2
            tabl. na dzień to pewnie bym kupił, ale te kilka razy w ciągu dnia spowoduje że
            wystarczy pewnie na dwa tygodniesmile) pzdr
            • monisia801 Re: do moniki 02.12.04, 11:32
              Szukalam w internecie, ale nie mogla nic znalesc o tym leku.
              Jest on na recepte?
              • Gość: lala co robic z facetami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 11:46
                mój chłopak zadko ma chec na sex .fakt ciezko pracuje ale nie zawsze a wtedy
                tez nie jest tak jak byc powinno.kolacje przy swiecach i nowa bielizna nie
                pomogly poprostu mowil ze jest zmeczony.nikogo nie ma bo pracuje z moim bratem
                i jest caly czas pod kontrola.co robic mam duze pitrzeby!!!!
                • krztyna Re: co robic z facetami 02.12.04, 15:18
                  Lek nazywa się Cefadisiac. Zażywa się go 2 czy 3 razy dziennie po 1 tabletce.
                  Podobno też jest dostępny w formie syropu.
                  • Gość: mimi wlasnie zamowilam te ziolko IP: *.72.1311O-CUD12K-01.ish.de 02.12.04, 16:10
                    musze 1 dni czekac, gdyz takie zamowienia maja. Widocznie duzo ludzi
                    kupuje . Jak dostane to dam znac.
                  • Gość: monika no to całkiem pochrzaniłam tą nazwe IP: 195.117.104.* 02.12.04, 16:48
                    sorki za błędną nazwę, juz teraz zapamiętam tą poprawnąsmile
                  • Gość: koko Re: co robic z facetami IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 04.12.04, 09:32
                    ja mam ten problem prawie od zawsze,nigdy mi sie nie chcialo,a jesli doszlo do
                    seksu to czesto udawalam orgazm,ale juz znudzilo mnie to,i teraz po prostu
                    mowie ze mi sie nie chce. Maz zaczyna sie denerwowac i mowi ze mam kochanka .On
                    tez ma problem bo po chwili seksu jemu po prostu opada i mnie tez to
                    denerwuje.Mezczyzna jak i kobieta maja problem z sexem, najlepiej to by bylo
                    isc razem do sexuologa podobno to pomaga ,ale my jakos nie mozemy sie zebrac i
                    isc.
    • Gość: kasia Re: jak poradzić sobie z brakiem ochoty na sex? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 16:09
      Ja też ma m ten problemsad Mam 27 lat i nigdy nie było rewelacyjnie, a jak
      brałam tab, to już koniec! Teraz nie biorę, ale przy stosunku nic nie czuję!sad
      Testosteron wyszedł mi ponizej normy, może to jest powód? Muszę zaznaczyc że
      wciąż mam problemy ze skórą- trądzik, łojotok. Androsteron- wyszedł mi
      podwyzszony. Może tak być, że testosteron jest poniżej normy, a androsteron
      powyżej?
      • Gość: monika mimi IP: 195.117.104.* 03.12.04, 14:30
        ciekawa jestem czy otrzymałaś te zioła? a możesz podac strone gdzie zamówiłaś?
        • Gość: mimi Re: mimi IP: *.72.1311O-CUD12K-01.ish.de 03.12.04, 14:42
          Na te super ziolko musze czekac, poniewaz takie zamowienia maja.
          A ze ja jestem z Niemiec zamowilam je na niemieckiej stronce. Jak
          przyjda to dam znac .A szczegolnie jak zacznac dziala. Sa dosc drogi za 60
          kapsulek zaplace 17 €. Ale czego sie nie probuje .
          Pozdrawiam
          • Gość: mimi Do moniki IP: *.72.1311O-CUD12K-01.ish.de 08.12.04, 10:25
            Ziolku wczoraj przyszlo dzisiaj rano wzielam jedna kapsulek,
            na ulotce pisze ze nalezy brac 2 w ciagu dnia, nie zaapetycznie wygladaja ale
            one sie nie maja podobac tylko dzialac.
            Narazie nie moge powiedziec czy cos zadzialalo.
            Pozdrawiam
            Mimi
    • iziek Re: jak poradzić sobie z brakiem ochoty na sex? 09.12.04, 11:03
      czy ten nagietek działa również na mężczyzn?
    • nataliamackowiak Re: jak poradzić sobie z brakiem ochoty na sex? 09.12.04, 11:06
      Jestem 8 tyg. po porodzie i narazie ani nie mysle o seksie. Mam wręcz
      obrzudzenie do tego i do wizyty u lekarza też.
      Więc za bardzo ci nie moge pomóc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka