Dodaj do ulubionych

CO MI JEST???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:03
od mieisaca bardzo zle sie czuj ezarowno psychicznei jak i fizycznie bo to
jest chyba powiazane, oto zzaczelo sie od bezsennoisci i przyspieszonego
oddechu i bicia serca jak mlot, bylo mi strasznei goraco, od tego czasu nie
moge spac , caly czas jestem niespokojny i pobudzony , mam temperature ok
37,4 ostanio robi mi sie zimno i sie trzese szczegolnie rano, i od samego
poczatku mam klopoty z oddychaniem gdy to sie zaczelo, dusznosci i nie
moznoac nabrania glebokiego oddechu , tzn mam plytki oddech,jestem
niedotleniony nie moge sie wiec tym samym zrelaksowac jak bo normalym
glebokim oddechu do tego bola mnie stawy i nie mam kompletnie apetytu ,
czasem mi niedobrze, czy to zapalenie pluc albo oskrzeli?astma? a teraz
mialem nastepujace badania: echo serca ,ekg, rtg klatki, spirometria i
wszystko wyszlo ok, wiec co to????gdzie w trojmiscie najlepszy lekarz ktory
mi pomoze??
Obserwuj wątek
    • Gość: Joisana Re: CO MI JEST??? IP: 81.219.113.* 06.01.05, 20:13
      Sprawdź jeszcze tarczycę. To oczywiście może być czysto psychiczne, ciemna i
      smutna pora roku sprzyja depresyjnym stanom i opisane przez Ciebie sensacje
      mogą byc z tym związane. Ale może to być też organiczne, badania krwi nie
      zaszkodzą.
      • Gość: adam Re: CO MI JEST??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:17
        no tarczyce mielem ok badalem krotko przed tymi dolegliwosciami a objawy mam te
        nei wiem ale zaczely sie po powroci ez silowni po ciezkim treningu al etrenuje
        tak od 6 lat wiec chyba nie mialo to wplywu a morfologie robilem i ok
        • Gość: joisana Re: CO MI JEST??? IP: 81.219.113.* 06.01.05, 20:18
          a środki wątpliwie wspomagające wchodzą w grę?? poza siłowymi ćwiczeniami
          • Gość: adam Re: CO MI JEST??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:20
            kompletnie nie bo cwicze naturalnie zdrowa dieta i tryb zycia
    • Gość: Joisana Re: CO MI JEST??? IP: 81.219.113.* 06.01.05, 20:17
      Przy okazji i na przyszłość, tutaj mamy forum "zdrowie kobiety", jeśli nią
      jesteś wink to właściwe miejsce na Twój post, jeśli nie, to sugeruję
      forum "zdrowie". Pozdrawiam.
      • Gość: adam Re: CO MI JEST??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:19
        no tez tamm dalem i nikt nie odp a ja szukam pomocy wszedzie bardzo mi z tym
        zle biore nawet seroxat ale nie pomaga
        • Gość: joisana Re: CO MI JEST??? IP: 81.219.113.* 06.01.05, 20:23
          wiesz, to antydepresant większego kalibru, zaczyna działać po ok 4 tyg, lekarz
          był przekonany przepisując Ci go??
          • Gość: adam Re: CO MI JEST??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 20:25
            no jak mu powiedzialem to co tu napisalem to powiedzial ze to nerwica moze byc
            i mi przepisal wiec jesli mi ju zto nie mooze to przyczyn trzeba sie doszukiwac
            gdzie indziej
            • Gość: Joisana Re: CO MI JEST??? IP: 81.219.113.* 06.01.05, 20:29
              To nie tak, tego typu leki bardzo trudno z biegu dobrać, na każdego działaja
              trochę inaczej, Seroxat np. u nas antydepresyjny w Anglii wyłącznie do
              leczenia nerwic społecznych (lęki przed wystąpieniami publicznymi, lęk przed
              ośmieszeniem takie coś zakwalifikowane jako choroba). Poza tym trzeba takie
              leki brac przez dłuższy czas aby zauważyć efekt, np taki prozak po 3 miesiącach
              najwcześniej zaczyna działać.
              • Gość: Joisana Re: CO MI JEST??? IP: 81.219.113.* 06.01.05, 20:36
                Oczywiście, że to co Ci dolega nie musi mieć podłoża psychicznego, choć
                niełatwo znaleźć przyczynę, jeśli kolejne badania są ok, jednak skoro nic nie
                można znaleźć to ja zamiast faszerować się psychotropami odwiedziłabym
                psychoanalityka. Wiem u nas w kraju fobia i ośmieszanie, a w takich Stanach
                prawie każdy chodzi i społeczeństwo jakieś tam zadowolone z życia, na pytanie
                co u ciebie nikt nie jęczy i nie narzeka jak u nas wink. Ja kilka razy byłam,
                trochę z ciekawości, trochę ze snobizmu, gustowna skórzana leżanka, sympatyczny
                rozmówca, powiedziałam co mam na wątrobie, on na to , że to wszystko to nie
                moja wina, i od razu zrobiło mi się lepiej, takie wygadanie się pomaga znaleźć
                i rozwiązać problemy, zrozumieć siebie, a że to obcy człowiek to tym lepiej,
                łatwiej. Pomyśl o tym.
          • Gość: ada Re: CO MI JEST??? IP: *.wroclaw.mm.pl 11.01.05, 22:29
            Gość portalu: joisana napisał(a):

> wiesz, to antydepresant większego kalibru, zaczyna działać po ok 4 tyg,
            > lekarz był przekonany przepisując Ci go??

Śmieszna jesteś!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka