Dodaj do ulubionych

PILNE! PROSZE O POMOC!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 20:56
Ostatnio zauwazyłam na pochwie dziwne narośla i postanowiłam poszukać
jakis informacji w internecie. Okazało się że moje objawy są identyczne jak
przy kłykcinach. Jestem z chłopakiem 5 lat, współzyjemy od 3 lat (o zdradzie
nie ma mowy, więc wykluczam zarażenie spowodowane stosunkami z innymi
partnerami) Powinnam także wspomnieć o tym, że rok temu usunęłam ciąże. Wiem,
że musze iść do ginekologa, ale bardzo się boje i zdaję sobie sprawe, iż jest
to nieodpowiedzialne zachowanie. Czy można się tym wirusem zarazić w inny
sposób? Zaznacze, że często chodze na basen i miewałam infekcje z którymi
się nie zgłaszałam do ginekologa. Muszę radzić sobie z tym problemem sama,
gdyż rodzice nie wiedzą o usuniętej ciąży jak i moich sprawach intymnych,
dlatego jeśli to faktycznie ten wirus, musze podać inną przyczyne choroby,
aby uniknąć kłopotliwej rozmowy.Bardzo proszę o pomoc i podanie innych
przyczyn tej choroby.
Obserwuj wątek
    • Gość: Położnik Re: PILNE! PROSZE O POMOC! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 21:03
      Kłykciny mogą wystąpić bez związku na wywiad położniczy i bez współżycia
      • Gość: Magda 20 Re: PILNE! PROSZE O POMOC! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 23:46
        A jakie mogą być konsekwencje nieleczenia? Za tydzień mam dopiero wizyte a z
        tego co widze wszystko juz zaszło dosyć daleko... Czy powinnam się pośpieszyć?
        Narośli jest coraz więcej, tak więc moj strach także staje się coraz to
        większy...
        • Gość: Położnik Re: PILNE! PROSZE O POMOC! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 09:30
          NIe zwlekaj z leczeniem, jest trudne więc proszę nie zrażaj się.Tydzien nie ma
          znaczenia.Widziałem kłykciny u dziewczynek 12 lat.
    • Gość: Magda 20 Re: PILNE! PROSZE O POMOC! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 17:26
      Dzisiaj pojawiły mi sie krwawienia, choć nie mają prawa mieć miejsca, zażywam
      mercilon i zawsze wszystko jest w terminie... teraz juz nic nie rozumiem. PS.
      Dziękuje bardzo Panu za pomoc.
    • Gość: Magda20 Re: PILNE! PROSZE O POMOC! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 11:14
      Byłam dzisiaj u ginek. i potwierdziło się ze to sa kłykciny, ale najgorsze jest
      to że ona mi powiedziała, iż na 100% do zakażenia doszło przez stosunek. Jestem
      pewna, że chłopak mnie nie zdradził, ale jestem załamana bo już nie wiem komu
      wierzyć. Czy ta ginekolożka mma racje? Proszę o pomoc, to dla mnie bardzo ważne.
      • Gość: joisana Re: PILNE! PROSZE O POMOC! IP: 81.219.113.* 17.01.05, 11:25
        Guzik prawda, ta lekarka jest niedouczona, oczywiście, że to główna droga
        zakażeń, ale są też inne, co prawda, nic nie jest w stanie zagwarantować, że
        partner Cię nie zdradził, ale skoro sama to wykluczasz, to ja bym stawiała na
        zabieg który miałaś można to "złapać" w gabinecie, jak każdą inną chorobę,
        wystarczy lekarz-niechluj, nieprzestrzegający podstawowych zasad higieny. Z
        bardziej banalnych sposobów, moja koleżanka zaraziła się przez podmywanie wodą
        na działce let. z takiej beczki w której woda się nagrzewa od słońca, nikt tego
        pojemnika latami nie czyścił i przypętało się, niefachowo mówiąc.
        • Gość: Magda20 Re: PILNE! PROSZE O POMOC! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 11:53
          Dziękuje, uspokoiłaś mnie i potwierdziłaś także moją opinię na ten temat. Chyba
          muszę zmienić lekarza,,,,
    • Gość: kimono24 Re: PILNE! PROSZE O POMOC! IP: 194.246.124.* 17.05.05, 09:56
      niestety mam to samo
      lekarz powiedzial ze nie madrych na to w jaki sposob mozna sie tym zarazic smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka