brzoza12 20.01.05, 09:47 Czekam na opinie o tej pani doktor? Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: best5 Re: dr.Dobranowska Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 13:48 Zdecydowanie odradzam wizyty u niej. Trafiłam do niej z grzybicą. Nie poiformowała mnie o diagnozie, tylko pokiwała głową, wypisała jakieś recepty i tyle. Nie wspomniała o przewlwkłości chooroby, o możliwości nawrotów, o konieczości kontroli po kuracji. Zapomiała tez o skierowaniu mnie na badanie czystosci pochy po leczeniu. Dopiero z perspektywy wiem, jak bardzo dużo bvłędów popełniła. Borykałam się z moim problemem bardzo długo. w końcu udało mi iętrafić do świtenego ginekologa, który podszedł do leczenia bardzo profesjonalnie. A gabinet dr Dobranowskiej.. pamięta jeszcze czasy poprzedniego systemu. Ohyda!! Dlatego zdecydowanie odradzam, chociaż wizyty u niej na Stolarskiej są tańsze (dwa lata temu płaciłam 30 zł,mimo, ze wszedzie indziej 50 zł to był już standard) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza12 Re: dr.Dobranowska Kraków 21.01.05, 21:45 dzieki za odpowiedz, moze ktos sie jeszcze wypowie? jak na razie slyszalam o niej dobre opinie ale Twoj post dal mi do myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: dr.Dobranowska Kraków 24.01.05, 12:43 Ja do niej kiedys chodziłam. Niby OK bo była miła, ale potrafiła przy mnie zapalić papierosa w gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza12 Re: dr.Dobranowska Kraków 24.01.05, 19:24 a jezeli chodzi o fachowosc jej porad to masz jej cos do zarzucenia? dlaczego juz sie u niej nie leczysz? Odpowiedz Link Zgłoś