IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 30.01.05, 19:17
Czy jezeli miałam biegunke 3 dni po stosunku to czy jest mozliwosc zajscia w
ciaze,jeśli 3h po wzieciu pigulki okazało sie ze mam biegunke?(Pisałam juz o
tym w nnym watku ale zadałam tam kilka innych pytan a na to nie znalazlam
odp)Prosze odpiszcie bo zaraz chyba umre ze strachu...jestem zawsze taka
ostrozna w tych sprawachsad
Obserwuj wątek
    • Gość: Kobitka po raz 2:( Re: Wstecz??? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 30.01.05, 19:58
      Błagam!!Odpowiedzcie!
      • Gość: ??????? Re: Wstecz??? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 30.01.05, 21:25
        Prosze...pomózcie..w niedziele wieczorem współzyłam,a w srode miałam biegunke-o
        12 wziełam tabletke a o 15 mialam biegunke.I potem wziełam druga pigułke ale nie
        wiem czy ta druga tez sie wchłoneła...Jezeli okazało by sie ze sie obydwie nie
        wchłoneły to czy to czy to nidzielne wspólzycie moze okzac sie wpadka???
        • Gość: kobita.. BŁAGAM!!!!! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 30.01.05, 21:45
          • Gość: bera Re: BŁAGAM!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:14
            Soneczko. Nikt tak na pewno nie potrafi ci odpowiedzieć. Matka natura jest
            przewrotna.Poczekaj do okresu to wszystko się wyjaśni. A do tego czasu stosuj
            prezerwatywę. Spokojnie czekaj. Pocieszę cię że w ciążę tak łatwo się nie
            zachodzi. Jeśli stosunek był trzy dni przed biegunką , to może jednak wszystko
            skończy się dobrze smile))
            • Gość: Kobitka Re: BŁAGAM!!!!! IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 30.01.05, 22:17
              Dzięki za odzew...Wiesz po prosstu dzis powinnam dostac okres, a go nie
              ma...sadbo zawsze dostaje w 3 dniu przerwy...no ale sama juz nie wiem..i
              czekam..czekam cała zestresowana a powinnam sie uczycsada nie mogesad
              • Gość: nie martw sie Re: BŁAGAM!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:35
                Pomysl logicznie;plemniki moga przezyc w Tobie max 72h. wiec te, ktore tam sie
                znalazly 3 dni przed biegunka w dniu biegunki byly dead. Do tego, pigulka zazyta
                dzien przed biegunka dziala 24 h + 12 h (max opoznienie we wzieciu kolejnej
                pigulki)czyli te plemniki na pewno by nie przetrwaly 108h. Poza tym wzielas
                dodatkowa pigulke - stad opoznienie jest mozliwe jak najbardziej - pewno tylko
                kilku-kilkunasto godzinne. Nie wiem jakie pigulki bierzesz, ale w ulotce
                minuletu jest napisane, ze jezeli nie wezmiesz pigulki w ostatnim tygodniu ich
                zazywania( czyli 14-21 pigulka) to nic Ci nie grozi, mozesz poprostu skrocic
                cykl. Wiec pewno albo juz dostalas okres, alebo jutro rano dostanieszsmile
                • Gość: nie martw Re: BŁAGAM!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:40
                  ok nie 108 tylko 84h, ale to naprawde by byly twardzielewink Koniec cyklu jest
                  naprawde bezpieczny, a poza tym pigulka zarzyta przed rozwolnieniem pewno
                  zdazyla sie wchlonacsmile
                • Gość: bera. Re: BŁAGAM!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:43
                  Dodam jeszcze,że nerwy i stres dodatkowo mogą opóźnić przyjście okresu.Wszystko
                  będzie OK. Czekaj spokojnie.
                  Jeżeli tak bardzo obawiasz się zajścia w ciążę i nie jesteś do końca pewna
                  hormonów, to stosuj dodatkowo prezerwatywę. Oszczędzi ci to masę nerwów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka