Dodaj do ulubionych

od tyłu boli jak nie wiem co:(

IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 31.01.05, 22:40
pomózcie mi, kochalam sie dzis z facetem - tak nagle i spontanicznie, z
przodu jak wszedł i sie porzadnie rozluznilam było wszystko ok (zaznaczam że
są to moje poczatki) ale jak próbował wejsc od tyłu to myslalam ze nie
wytrzymam z bólu! pomóżcie mi co to moze oznaczac? moze to objaw tzw
tyłozgjęcia macicy? a moze sie myle???
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: od tyłu boli jak nie wiem co:( IP: *.gorzow.mm.pl 31.01.05, 23:16
      ja tez tak mialam poprostu "za gleboko wchodzi" tym bradziej jak to sa poczatki
      trzeba sie porzadnie rozluznic. Powodzenia
      • rybka000 Re: od tyłu boli jak nie wiem co:( 01.02.05, 10:37
        rzeczywiście możesz mieć tyłozgięcie macicy. Ja mam ale nie czuję bólu kochając
        się z moim obecnym partnerym ale kiedyś trafiłam na naprwdę hojnie obdarzonego
        przez naturę a wtedy tak bolało że można było zapomnieć o tej pozycji.
        • Gość: mirage Re: od tyłu boli jak nie wiem co:( IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 01.02.05, 12:07
          no własnie ten nie jest zbyt hojnie obdarowany, miesci sie w normie i jest mi
          dobrze, ale magda ma racje im głebiej próbuje wejsc tym bardziej boli, ale
          narazie i tak nici z sexu poki nie wylecze sie a nie chce go zarażac wiec za
          jakis czas wspolnie z nim rozwiazemy ten problem.
          • Gość: stefa Re: od tyłu boli jak nie wiem co:( IP: *.chello.pl 03.02.05, 13:05
            Napisałaś "...narazie i tak nic z sexu poki nie wylecze sie a nie chce go zarażac...".Ja już poważnie nic z tego nie rozumiem,to jest choroba zakaźna,czym niby można w tym wypadku zarazić partnera? tyłozgięciem!
            Obym tylko na to nigdy nie zachorowała,nie chcę by mój mąż z mojego powodu miał tyłozgięcie!
            powodzenia
        • Gość: nn Re: rybka OOO hojnie tzn.wielkosci słonia wspolczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 23:26
          To musisz miec tez hojną skoro taki obdarzeniec sobie poradził
    • Gość: anni Re: od tyłu boli jak nie wiem co:( IP: 217.11.141.* 01.02.05, 12:42
      wiele kobiet tak ma z powdu tylozgiecia, albo po prostu wrazliwosci szyjki
      moze bylas za malo rozluzniona/nawilzona ?
      w tym przypadku pozycje od tylu mozna sprobowac na koniec tzn jak druga czy
      kolejna, po poprzednim "rozgrzaniu"
    • kurova Re: od tyłu boli jak nie wiem co:( 01.02.05, 18:44
      ZAnim się nie podniecisz będzie bolało, bo macica przy podnieceniu się cofa.JA
      nie mam tyłozgięcia i na początku też mnie bardzo boli, ale po kilku... jest
      już dobrze
    • Gość: stefa Re: od tyłu boli jak nie wiem co:( IP: *.chello.pl 02.02.05, 10:51
      Ja przepraszam,ale pierwszy raz słyszę o takiej chorobie.
      Czy tu chodzi o sex analny?.
      Bo słyszałam,że jak partner nie może wejść w partnęrkę-mowa o pochwie-to na to mówi się "kozia cipka"/to nazwa potoczna,czy poprawna nazwa takiego zjawiska to ta nazwa co Wy piszecie?
      • rybka000 do nn 03.02.05, 10:17
        chyba nie czytalaś dokladnie bo napisałam ,że nic z tego nie było, dokładniej
        nie w tej pozycji.
        • Gość: stefa Re: do nn IP: *.chello.pl 03.02.05, 12:57
          Napisałaś,że jak chciał wejść od tyłu to bolało,ale nie napisałaś gdzie chciał wejść-jak odwracasz się do partnera tyłem,to on ma dwie rzeczy do wyboru!
          i co to znaczy tyłozgięcie macicy,nadal nie wiem(jak coś jest zgięte to jest zgięte,i nic nie da jakieś rozluznienie.Rozluźnisz się i nagle tyłozgięcie znika,nie rozumiem tego zjawiska.poważnie
    • Gość: Olga Re: od tyłu boli jak nie wiem co:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:17
      Jak radzicie sobie z "tym, czego nie jesteście w stanie z siebie wydalić"?
      To strasznie głupie pytanie, ale ja właśnie z tego powodu rzadko robię to od
      tyłu z moim facetem. Boję się, żę się na "coś nadzieje".
      Robicie lewatywy?
      • Gość: anka Re: od tyłu boli jak nie wiem co:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:30
        Babki, sprawa poważna, a Wy sobie żarty robicie smile
        • rybka000 Re: od tyłu boli jak nie wiem co:( 08.02.05, 09:51
          może źle zrozumiałam wątek ,moje wypowiedzi dotyczą seksu w pozycji na pieska a
          nie seksu analnego..
          • katee1 Re: od tyłu boli jak nie wiem co:( 08.02.05, 10:25
            No własnie Olga a Ty jak sobie radzisz. Ja tez obawiam sie zawsze
            niespodzianki sad
            • Gość: Olga Re: od tyłu boli jak nie wiem co:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 11:44
              Ja rzadko się tak kocham...
              Ale zawsze ciekawi mnie, co zrobić, żeby nie martwić się o "niespodziankę".
    • Gość: mirage Re: od tyłu boli jak nie wiem co:( IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 08.02.05, 10:35
      chodzi mi o to ze jak wchodzi we mnie od tyłu w cipke to mnie boli, wczoraj
      znów probowalismy i nie da rady, i w momencie gdy jest we mnie to najwiekszy
      ból odczuwam w strone kregosłupa...
      • rybka000 Re: od tyłu boli jak nie wiem co:( 09.02.05, 09:55
        to może być rzeczywiście tyłozgięcie. Zapytaj o to lekarza podczas badania, to
        nie jest żadna choroba, niektóre kobiety po prostu tak mają. Możesz spróbować
        zmnienić wygięcie kręgosłupa, spróbuj z bardziej wyprostowanym a później a
        mocno wygiętym - powinnaś poczuć wyraźną różnicę. Może to pomoże a jeśli nie to
        pozostaje jeszcze wiele innych pozycji.
        Powodzenia
        • Gość: mirage Re: od tyłu boli jak nie wiem co:( IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 09.02.05, 12:10
          dzieki za rade, jutro pobróbuje i zobaczymy jak to bedzie
          pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka