Dodaj do ulubionych

Dobry gin. z Damiana

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 08:58
Słyszałam o tym Szpitalu dobre zdania. Jaki jest dobry lekarz gin z tej
kliniki o poważnych problemach ginekologicznych?
Obserwuj wątek
    • ewitek01 Re: Dobry gin. z Damiana 09.02.05, 09:51
      ja Ci jedynie mogę poradzić, żeby od dr Załuckiej trzymać się z daleka !

nie wiem czy jeszcze tam przyjmuje dr Melaniuk (ginekolog-endokrynolog)- była
      ok smile
      • Gość: Iza Re: Dobry gin. z Damiana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 10:03
        Bardzo Cię proszę powiedz mi dlaczego????????? Byłam u niej. Dała mi na
        badania, które już dawno powinnam była zrobić a nikt dotąd mi nie dał
        sskierowanie na nie. Pod jakim względem jest zła??????????????????? Odpisz
        proszę.
        • kawusia76 Re: Dobry gin. z Damiana 09.02.05, 10:16
          absolutnie szczerze i gorąco polecam dra Krzysztofa Pancześnika.
          • stokrotka1977 Re: Dobry gin. z Damiana 09.02.05, 10:27
            Polecam dr Melaniuk, b.mila, zawsze bada piersi, pilnuje terminow badanm
            cyklicznych, mila i normalna!
            • kuleczek Odradzam Melaniuk 17.04.05, 16:07
              Pani dr jest moze kompetentna ale bardzo niemila. Traktuje pacjentki wg swojego
              nastroju w danym dniu a najczesciej ma kiepski. Jest to zdanie czterech moich
              kolezanek. Na kilkanascie wizyt raz miala dobry humor. Jest moze dobrym
              specjalista ale moze do niej chodzic kobieta o mocnych nerwach. Na poczatku
              mojej ciazy zbagatelizowala plamienie i bole podbrzusza. Nie zapisala nic.
              Drugi lekarz zlapal sie za glowe i zalecil lezenie i duphaston. Teraz jestem
              juz tydzien przed terminem i ciesze sie, ze ona nie prowadzila mojej ciazy.
              Zrezygnowalam z jej uslug. Odradzam zdecydowanie.
          • Gość: Ania Re: Dobry gin. z Damiana IP: *.acn.waw.pl 09.02.05, 10:50
            Ja również - nawiasem mówiąc właśnie wróciłam z wizyty u niego smile
            • kawusia76 Re: Dobry gin. z Damiana 09.02.05, 10:54
              ja będę u niego rodzić w walentynkismile
              • Gość: Ania Re: Dobry gin. z Damiana IP: *.acn.waw.pl 09.02.05, 10:55
                Ja urodziłam 18.10 i mam bardzo dobre wspomnienia smile

Słuszny wybór smile I termin też fajny smile

• Gość: Ania Re: Dobry gin. z Damiana IP: *.acn.waw.pl 09.02.05, 10:55
              Chodzi oczywiście o dr Pancześnika smile
              • kawusia76 Re: Dobry gin. z Damiana 09.02.05, 10:58
                termin to pomysł doktora własniesmile
                • Gość: Ania Re: Dobry gin. z Damiana IP: *.acn.waw.pl 09.02.05, 11:00
                  Widzę wobec tego, że pan doktor ma słabość do porodów w poniedziałki smile
                  Tyle, że ja niestety nie miałam tak sympatycznej daty w okolicach terminu.

• very_martini Re: Dobry gin. z Damiana 09.02.05, 11:56
      Odradzam dra Słodkiego, o ile jeszcze tam pracuje, zepsuł mi na wizcie dobre
      pierwsze wrazenie dotyczącego tego miejsca.

16%VOL
      22%VAT

takie tam... forum homeopatia
    • Gość: miachalina 1 Re: Dobry gin. z Damiana IP: 193.59.91.* 09.02.05, 12:01
      Ja osobiście polecam p.dokt. Załucką. Chodzę do niej regularnir od ponad 3 lat.
      Jest znakomitą lekarką, z ponad 30 letnią praktyką, w tym kliniczną, znaną w
      środowisku lekarskim jako zankomity fachowiec.Co więcej, jeżeli nie jest w
      stanie pomóc pacjentce, nie leczy na siłę, tylko informuje, że nie jest w
      stanie nic zrobić. Jej oschłe opinie, przyjmujemy jako lekceważenie, co nie
      jest prawdą. Jaj jej radę w 4 miesiącu ciąży zignorowałam i okazało się, że to
      P. dokt miała rację (dotyczyło znalezienia lekarza w szpitalu, w którym
      chciałam rodzić dziecko). P. dokt. z założenia udziela mało informacji
      osposobie leczenia, chorobie pacjentki, ale podejmuje skuteczne
      leczenie.Pozdrawiam
      • Gość: Iza Do Michaliny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 08:03
        Dzięki za taka opinię. Mi nie chodzi o to żeby lekarz był miły ,uśmiechnięty .
        Takich już miałam i nic nie pomogli tylko zaszkodzili. Chodzi mi o lekarza
        który by mi pomógł, żeby sie znał na tym co robi.
        • andulka7 Re: Do Michaliny 10.02.05, 08:52
          Też polecam dr. Załucką. Jestem jej pacjentką od 7 lat. To ona jako pierwsza
          zaczęła szukać przyczyn tworzenia się guzów, a nie tylko inwazyjnie likwidować
          skutki (przeszłam już trzy operacje); dzięki zastosowanej przez nią
          profilaktyce prawdopodobnie uniknęłam amputacji piersi, a od trzeciej operacji
          upłynęło już siedem lat. Rzeczywiście jest oschła, ale skuteczna.
          • Gość: Iza Re: Do Andulki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 08:59
            Możesz mi powiedzieć czy te operacje miałaś wykonywane w Centrum Damiana i czy
            były kosztowne? Mnie czeka operacja torbieli na jajniku i nadżerka, która
            odnowiła mi się po 6 m-c. Jestem podłamana.
    • super.kinia Odradzam POŁUDNIEWSIEGO! 17.04.05, 19:01
      Chodze, a raczej chodzilam przez jakies 10 miesiecy i niby miły, spokojny, ale
      niestety chyba strasznym cierpieniem dla niego jest przeprowadzenie badania
      ginekologicznego, bo ostatnio poszlam do niego z plamieniami bólami podbrzusza
      i krwawnieniami a on tylko wypisał recepte na kolejne hormony. O to zeby
      zabadał mi piersi jakies 4 miesiące temu niemalze musialam go zmusic.
      • super.kinia Re: Odradzam POŁUDNIEWSIEGO! 17.04.05, 19:06
        sorry za szybko mi sie nacisnęło

niestety nie wiem czemu tak wszystkie panie go tu chwalą, ale 3 minutowa wizyta
        bez badania za 100zł, to troche za dużo ja na poziom i fachowość owego pana
        doktora z bożej łaski. zazwyczaj wizyta trwa 2-3 min, a w poczekalni zasze
        siedze dobre pol godziny albo wiecej bo z innymi pacjentkami jakos mu sie
        dłuzej schodzi.

nie polecam i juz!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka