Dodaj do ulubionych

problem, pomozcie

IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 16:41
Wiec jest tak, ze w 12 lub 13 dc calowalam sie z chlopakiem,on wlozyl reke
pod moje spodnie i zlapal mnie za gole posladki.to koniec tej
historii.owulacje mialam w 18-19 dc, tak mi sie wydaje ( bolal mnie
jajnik,mialam powiekszony brzuch i charakterystyczna wydzieline).okres mam
zwykle kolo 31-35 dc.teraz mam 28 dc.i od 3 dni jest mi niedobrze i boli mnie
zoladek.czy to moze byc ciaza? jesli nie to od czego takie samopoczucie? (
jakies 3-4 godz dziennie tak mam).czy bolacy zoladek moze wskazywac na ciaze?
acha i jeszcze jedno, czy w ciazy jest owulacja lub jakis sluz ?? z gory
dziekuje za odpowiedzi. S.D.
Obserwuj wątek
    • Gość: jo Re: problem, pomozcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:43
      to już było
      • lipa55 Re: problem, pomozcie 24.02.05, 16:45
        było, było, ale jakie smakowite!
      • Gość: misia Re: problem, pomozcie IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 16:48
        zgadzam sie!!!To juz było!!!!!i nie tylko na tym forum ale i na kazdym jakie
        chyba mozna znalezc w internecie!!Dziewczyno jak nie doroslaś dosexu itp. to
        się w to po prostu "nie baw"!Zanim jeszcze kiedys bedziesz chciala pobawic sie
        w pieszczoty czy tez sex ze swoim partnerem proponuje troche o tym poczyta badz
        tez zasiegnac porady...P.S.NIE JESTEŚ W CIĄŻY!!MAsz najwyzej urojenia!....
    • lipa55 Re: problem, pomozcie 24.02.05, 16:45
      Teoria, że w ciązę zachodzi się przez całowanie jest już przestarzała. Ostatnio
      biolodzy przychylają się jednak do tezy, że bobasy przynosi bocian płowy.

PS RATUNKU. Brzuch zapewne boli cię ze starchu przed klasówką z matmy.
      • Gość: she18 Re: problem, pomozcie IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 16:48
        nie boli mnie BRZUCH lecz ZOLADEK sad i nie przed klasowka z matmy.poza tym nie
        napisalam ze przez pocalunke tylko przez to co moglby ewentualnie miec na
        palcach. zadalam tez wiecej pytan tylko ty oczywiscie nie raczylas zauwazyc uncertain
        • Gość: jo Re: problem, pomozcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:49
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=20601322
        • lipa55 Re: problem, pomozcie 24.02.05, 16:53
          skarbusiu, w tej wersji postu nie napisałas, co miał na palcach
          wersje ci się pomyliły wink

PS żoładek tez boli przed klasówką
          • Gość: she18 Re: problem, pomozcie IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 16:57
            niewazne. wiecie o co chodzi. dostalam odpowiedzi na stary post, ale teraz mam
            te dziwne mdlosci i bole zoladka i ta "schiza" do mnie powrocila sad byc moze
            was to smieszy, ale wyobrazcie sobie co ja czuje, gdy wszystkie moje kolezanki
            juz to robia a ja nie i dlugo jeszcze nie bede, ze strachu przed ciaza,ktora
            sni mi sie po nocach! dotychczas myslalam ze przynajmniej dotykanie po golych
            posladkach jest bezpieczne, ale teraz to juz nie wiem, a gdyby jednak mial cos
            na palcach. jak to jest z ta owulacja w ciazy?
            • lipa55 Re: problem, pomozcie 24.02.05, 17:04
              dotykanie pośladków jest bezpieczne
              a mdłości i bóle żoładka to nerwy (jak rozumiem - chodzisz do szkoły), może
              zespół jelita wrażliwego

PS i bardzo dobrze, ze tego jeszcze nie robisz
    • Gość: kalinosia Re: problem, pomozcie IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:00
      wiesz wogóle skąd się biorą dzieci??? To ja Ci powiem: przynosi bocian lub
      znajduje się je w kapuście! Ręce opadają....Masz 18 lat (wnioskuję z nicka) i
      naprawdę nie wiesz, jak się robi dzieci, co musi się "stać" aby doszło do
      zapłodnienia?? Czekamy na kolejny post np "czy jestem w ciąży?? Bo usiadłam na
      krzesełku w tramwaju, na którym przed chwilą siedział facet!! Ratunku....
      • Gość: Magda20 Re: problem, pomozcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:25
        he he he smile
        • Gość: uni Re: problem, pomozcie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.02.05, 20:59
          To w tej sytuacji mialabym juz cale przedszkole dzieci smile
          • Gość: solo Re:do she18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:52
            twoje pytanie jest na poziomie dziecka z podstawówki.
            • luna333 Re:do she18 25.02.05, 11:39
              1. w ciąży nie ma owulacji (owulacja to inaczej jajeczkowanie czyli uwalnianie
              jajeczka z jajnika które jest gotowe na zapłodnienie - w ciąży to zjawisko nie
              występuje)
              2.podczas owulacji występuje śluz płodny podobny do kurzego białka jajka
              (przeźroczysty i rozciągliwy) natomiast w ciąży występuje mleczno-biała
              wydzielina ale taka wydzielina pojawia się również przed okresem u niektórych
              kobiet.
              3. powtarzam po raz kolejny - tyko Maria matka Jezusa zaszla w ciążę pod
              natchnieniem ducha - innym ludziom w tym celu potrzebny jest stosunek płciowy
              albo inny sposób wprowadzenia nasienia do pochwy kobiety - przez pośladki
              plemniki nie przeskoczą do pochwy bo nie mają skrzydełek tylko ogonki.
              4. to że masz mdłości może być spowodowane rozstrojem nerwowym - kobiety które
              chcą być w ciąży i te które tego nie chcą mogą mieć tysiąc objawów ciążowych i
              w ciąży nie są - psychika czasem płata figle smile
              i poczytaj sobie książeczki pt. skąd się biorą dzieci
              pozdrawiam smile
              • Gość: ja Re:do she18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 19:18
                jak to skąd? bociany przynoszą. lol
    • Gość: bula Re: problem, pomozcie IP: *.chello.pl 25.02.05, 18:12
      jak sie tak panicznie boisz ciazy to po prostu zacznij brac pigulki. sa
      najskuteczniejsze. po co robic sobie schizy? i poczytaj sobie troszke...
    • Gość: dr Skrobisz Re: problem, pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:20
      Tak moja droga to typowy znany w medycynie przypadek ciąży żołądkowej. będziesz
      miała bliźniaki. Za 3 tygodnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka