Dodaj do ulubionych

kamienie w woreczku żółciowym - czy tylko operacja

25.02.05, 12:06
proszę o odpowiedź. podczas badania usg stwierdzono kamienie w woreczku
żółciowym. Dotychczas nie dawały żadnych większych dolegliwości.
Czy oprócz radykalnych metod pozbycia się ich (operacja, laparoskopia)
istnieją inne, "domowe" sposoby na walkę z nimi?

z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ada Re: kamienie w woreczku żółciowym - czy tylko ope IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:34
      Nie takich sposobow.Interwencja chirurgiczna tylko wchodzi w grę.Ja miałam
      laparoskopię.
      • Gość: lekshey Co moze pomóc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:26
        WITAM,
        w przypadku małych kamieni i piasku bardzo skuteczne są zioła chińskie.
        Dostepne wysyłkowo i w aptekach.
        Prosze poszukac w wyszukiwarce google.
        Polecam tez poszukanie lekarza tybetańskiego lub mongolskiego.
        pozdrawiam
        OM MANI PEME HUNG
        NAMO AMITABHA BUDDHA
        lekshey
        • Gość: monik181 Re: Co moze pomóc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:22
          Czy stosowałaś którąś metodę? Czy ci lekarze rzeczywiści pomagają?
    • tosia4 Re: kamienie w woreczku żółciowym - czy tylko ope 25.02.05, 21:50
      póki nie masz ataków, tzn. nie dają o sobie znac to się nie martwic. Ja piłam
      jekieś cudowne ziółka i tak skończyło się laparoskopią.łatwo jest pozbyc sie
      kamieni z nerek a z woreczka trudno i niebezpiecznie.gdy je zaczniesz ruszać
      mixturami może jeden się usadowić w np.przewodach i laparoskopia gotowa. u
      mnie to własnie było przyczyną laparoskopii z dnia na dzien.
    • star_shine Re: kamienie w woreczku żółciowym - czy tylko ope 26.02.05, 21:42
      ja od 4 lat mam zgiagnozowane kamienie w woreczku
      juz 3 razy miałam mieć operację/laparoskopię i za każdym razem coś wypadało
      na szczęście
      bo od dłuższego czasu kamienie sie nie odzywaja i siedzą cicho więc ich nie
      ruszam
      tylko zawsze mam przy sobie "no-spa super" tak na wszelki wypadek
      jak zaczną o sobie przypominać to nie pozostanie mi nic jak tlyko operacja
      usunięcia woreczka
      niestety kamienie potem moga sie tworzyć jeszcze w drogach żółciowych
      • agnie_szka9 Re: kamienie w woreczku żółciowym - czy tylko ope 28.02.05, 15:05
        Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
        Życzę dużo zdrowia.
    • very_martini Re: kamienie w woreczku żółciowym - czy tylko ope 28.02.05, 15:12
      medycyna naturalna jak najbardziej, zioła na przykład, tylko trzeba dobrego
      zielarza znaleźć, bo dobieraniem ziół i diety na właśną rękę można sobie zaszkodzić.

16%VOL
      22%VAT

takie tam... forum homeopatia
    • Gość: MADZIA Re: kamienie w woreczku żółciowym - czy tylko ope IP: *.akademiki.uni.torun.pl 28.02.05, 15:13
      NO HEJ-JA JAK MIAŁAM 16 LAT MIAŁAM USUWANE KAMIENIE-OPERACYJNIE I NIE ŻAŁUJE.Z
      TEGO CO WIEM DOLEGLIWOŚCI (JESLI NIE BEDZIE OPERACJI) BEDA SIE POJAWIĆ CHYBA ZE
      ZAWSZE BEDZIESZ NA DIECIE WTEDY TAK ZERO BÓLU.ALW RADZE LEPIEJ USUNĄĆ I BEDZIE Z
      GŁOWY!!!!!!!!!!!!!!!!NAPRAWDE!!!!!!MAM MAŁE 3 BLIZNY NA BRZUSZKU I TYLE -PRAWIE
      NIEWIDOCZNE!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka