Gość: Kasior IP: *.chomiczowka.net.pl 16.03.05, 10:21 Poradźcie mi jakiegoś prywatnego, miłego, sprawdzonego ginekologa z Warszawy. Buziaki Proszę o adres Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynnka Re: świetny ginekolog prywatnie-wawa 16.03.05, 10:29 dr Panczesnik,przyjmuje w Damianie i na Pulawskiej.prowadzil moja ciaze ,dzieki niemu mam córcie.swietny lekarz,przemily czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
12m12 Re: świetny ginekolog prywatnie-wawa 16.03.05, 14:41 dr.Ruszkowski ma gabinet prywatny na polnej,poza tym pracuje w szpitalu na Inflanckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella Re: świetny ginekolog prywatnie-wawa IP: 193.59.91.* 16.03.05, 14:51 Jeżeli potrzebujesz konsulatacji u znakomitej lekarki, to polecam dr. K.Załucką. Przyjmuje w Damianie na Wałbrzyskiej. Jeden jest problem, że jest mało komunikatywna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Do Eli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 14:54 Ja tez ja polecam. Od 2-m-c chodzę do niej. Ona zaczyna od badań , szuka przyczyny najpierw. A to jest chyba najważniejsze.Dłudo się leczysz u niej? Miałaś może jakiś zabieg robiony przez nią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: Do Eli IP: *.lot.pl 16.03.05, 15:04 A czy ktos zna Jacka Tulimowskiego?czy to dobry lekarz? bylam u niego poraz pierwszy...i dzieki tej wizycie wyszlo bardzo duzo zlych informacji co do mojego zdrowia. Jest diablenie drogi jak na moja kieszen a w ciagu tygodnia pozbylam sie 400zl z portfela.Za wypisanie recept(nastepna wizyta) facet kasuje 50zl.na dodatek, srednio na tej wizycie tlumaczy wyniki badan. niby ok, ale czegos mi zabrakło. Odpowiedz Link Zgłoś
christel Re: Dr Zieniewicz 16.03.05, 15:24 Polecam Dr Zieniewicz na ul. Skarżyńskiego 10, przyjmuje poniedziałki i czwartki od 17. Super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mailina Re: Dr Zieniewicz IP: *.lot.pl 17.03.05, 09:10 a na jakiej podstawie stwierdzasz ze jest taka super? z czego cie wyleczyla? Odpowiedz Link Zgłoś
mamajustysi Re: świetny ginekolog prywatnie-wawa 21.03.05, 18:19 Hej! Polecam pania dr. Malgorzata Gorzala. Pracuje w prywatnym gabinecie na Luckiej 18 i w fundacji na Zelaznej, pracuje tez w tamtym szpitalu. Prowadzila moja ciaze a ciaza byla trudna,zawsze ma czas dla swoich pacjetow jest o.k !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: świetny ginekolog prywatnie-wawa IP: *.chello.pl 21.03.05, 18:47 a może pani Gładkowska? Odpowiedz Link Zgłoś