kotleopold 25.03.05, 10:20 mam pytanie, po laparoskopii jak długo leży się w szpitalu? czy to prawdaże na drugi dzień wychodzi się do domu? czy zależy to od zastosowanego znieczulenia? jak długo Wy byłyście w szpitalu bądź na zwolnieniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiagleb Re: laparoskopia, jak długo 25.03.05, 10:34 do szpitala zglosiłam sie w poniedzialek we wtorek mialam laparoskopie, a w czwartek w poludnie wypisali mnie do domu miałam znieczulenie ogólne, podobno przy laparoskopii innego się nie stosuje zwolnienie lekarskie za pobyt w szpitalu + 21 dni pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: laparoskopia, jak długo IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.03.05, 10:38 w czwartek w szpitalu, piątek laparo - byłam znieczulona przez ok. 1,50h (dość długo - mi mówili) w sobotę po południu wypis , ale sama zapytałam - jakbym nie zapytała nie wiem czy by puścili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: laparoskopia, jak długo IP: 211.26.104.* 25.03.05, 10:40 ja mialam laporoskopie wczoraj i tylko jeden dzien w szpitalu dzisiaj juz chodze bez zadnych tabletek na bol Odpowiedz Link Zgłoś